Aktywne Wpisy

l3gend +130
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

niebadzogrem +13
Nie ogarniam ludzi ktorzy chodza w zwyklych zegarkach. Przeciez poza bateria tam nie ma plusów.
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w

#programowanie #naukaprogramowania #python #ruby #django #rails
Ja zdecydowałem się na Pythona i powoli zaczynam ogarniać Django. ;)
Niby Python zyskuje względem Rubiego, ale w Polsce chyba nie jest to szczególnie widoczne (przynajmniej w Poznaniu).
Ponoć Python przyjemniejszy na początku nauki, ale szczególnie rubiego nie dotykałem, więc nie wiem.
Byle nie Perl :D
Komentarz usunięty przez moderatora
@venomik: zawodowo czy zabawowo? Jeśli to drugie to właśnie w Poznaniu dość fajnie działa scena Python/Django (no, może oprócz wakacji ;))
Wiec odpowiadając: zawodowo. Może to ze względu na Netguru