Aktywne Wpisy

now_ +1161
Dzisiaj zaczynam chemioterapię przed przeszczepem szpiku. Jest stres. Trzymajcie kciuki mireczki i kto może niech wspomoże modlitwą (⇀‸↼‶)
#mirkomodlitwa #nowotwory
#mirkomodlitwa #nowotwory
źródło: 1000019515
Pobierz
klefonafide +94

@miesozerna: dokładnie o to chodzi, mam wrażenie, że nie kontroluje już własnego życia, a wszystko zostało za mnie zdecydowane. no ale z drugiej strony nie chce jej stracić.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Sam nie wiesz czego chcesz,bo masz niby wszystko :). za duzo w dupie!
@miesozerna: ja 23, ona 25 lat, kończę studia. może dobrze zrobiłaby nam przerwa od siebie, mógłbym sobie poukładać conieco w swojej jebniętej głowie, ale jak mam jej to powiedzieć? muszę od ciebie odpocząć, bo jesteś za dobra a ja jestem tchórzem?
@trybunal6: to może nie być najlepsze rozwiązanie. Poza tym nie masz pewności że i ona w tym czasie nie urozmaici sobie życia, jeśli wiesz co mam na myśli.
macie racje, jakbym jej powiedział, że chce przerwy bez konkretnego powodu, mógłbym nie mieć do czego wracać. a wtedy na bank plułbym sobie w brodę jakim jestem frajerem. ludzie to głupieją w związkach..
Ale cóż, z tej sytuacji chyba nie ma dobrych wyjść, tak po prostu czasem bywa ;-) Witamy w dorosłym życiu ;-)