Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +104
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +258
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

#mecz
źródło: comment_dE6G6XDwhT0VkqzkI0OP7vsHwUtUFV3q.jpg
Pobierzja nie znam się na grze na akordeonie, to się na ten temat nie wypowiadam( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale chyba mam do czynienia z człowiekiem, który wymaga od Lewego strzelania z każdej sytuacji, żeby grał tak jak w Bayernie, żeby ładował wszystko co tylko się nawinie - tak się nie da.
Czasami mam wrażenie, że ludzie wymagają od Roberta sił nadprzyrodzonych - najlepiej żeby strzelał bramki stepując i mając na biodrach hula hop. Faktem jest, że zagrał
A teraz zapytam, skoro już jesteśmy przy meczu - co sądzisz o Mączyńskim? Wg mnie - ten człowiek nie powinien dostać żadnego powołania więcej, bo nie dość że się spala jeszcze przed meczem, to do tego jak już się rozluźni - też nic nie daje reprezentacji. Nie zmienia