Aktywne Wpisy
#zalesie Dzieci w podstawówce lat 9+ sikały ze szczęścia jak zobaczyły w zamrażarce sklepowej lody Ekipy od Friza i wymieniały się na przerwach papierkami po lodach.
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
kulis +10
#danielmagical #famemma baobab z nową loszką , a wy dalej kindybał w łapie?haha
#korposwiat #pracbaza #it #firstworldproblems
@weeman: zapobiega wyciekowi trwającemu dłużej niż 30 dni - to tak aż za dużo na działanie
a każdego normalnego i nienormalnego człowieka po prostu WKUR..ZA, dlatego będzie stosował naprzemiennie dwa hasła jak najprostsze, byle się złapały w regułę. sam bym tak robił, pomimo bycia komputerowym guru.
Są Panami Debilami Adminami, o teraz ładnie. Oraz mają kompleks ważności bardziej swojej niż swojej roli.
Jak masz jedno hasło to je zapamiętujesz, jak je zmieniasz co miesiąc to go nie zapamiętujesz tylko zapisujesz.
Gx
Ale może źle mi się skojarzyło.
Gx
Komentarz usunięty przez autora
Jest mała i duża litera, znak specjalny i cyfry.
I masz system na całe wieki, nigdy nie zapomnisz, nigdy sie nie pomylisz.
Jedyny problem miałem z majem, bo jest krótki, więc pisałem "Majmaj"
Sam zobacz zresztą na odpowiedzi w komentarzach, gdzie ludzie stosują jakieś wzory. Raz złamiesz hasło, będziesz znał kolejne.
Dobre hasło oprócz oczywiście dużych i
O0FUWKJ98J94
Sam tego nie używam, wolę generatory haseł human-readable :) No ale jak kto nie lubi zapamiętywać..