ok poprawilem z rozjezdzaniem sie layoutu, przynajmniej tak mi sie wydaje :) przynajmniej jak sa krotki notki :)
jak mowilem pare zmian i na dniach chce to rozwinac, dopoki jeszcze mam checi :) i mnie to kreci :D
no i jak mowilem, wczoraj pouczylem sie html5 i css3, a dzisiaj taka zabawa i proba go zastosowania w praktyce :) tylko czysto pogladowo z wprowadzeniem kilku wodotryskow, ktore nie sa nikomu do niczego potrzebne, ale mi sie podobaja :D
@anonim1133: u mnie na chrom sie odpala, i to haslo jak zrobie i wpisze lub anuluje, to mi odpala sie wykop, szkoda ze nie tylko w tym okienku od tresci artykulu to by byla dopiero incepcja :D ale na calej stronie, a w adresie przegladarki mam adres tamtej mojej storny i jak przelaczam zakladki to adres sie nie zmienia :)
@anonim1133: taki wykop mi sie bardziej podoba :D zrobic ze 4 na raz strony wykopu mozna ogladac :D i jazda :D nikt juz nie bedzie potrzebowal zakladek :D
@anonim1133: teoretycznie nie powinny dzialac w tytule, a w tesci musza, zeby to poprawnie wyswietlalo, bo nie chce mi sie pisac, aby napotkane znaki jakos obrabialo, jedynie nie wiem jak z komentarzami, bo nie powinna byc taka swoboda, wiec pewnie bede musial zrobic tak, aby przechwytywalo tylko znak nowej lini i wstawialo br, ale to pozniej bede sie tym martwil :D na razie popatrze co tam stworzycie na tej stronie
jak mowilem pare zmian i na dniach chce to rozwinac, dopoki jeszcze mam checi :) i mnie to kreci :D
no i jak mowilem, wczoraj pouczylem sie html5 i css3, a dzisiaj taka zabawa i proba go zastosowania w praktyce :) tylko czysto pogladowo z wprowadzeniem kilku wodotryskow, ktore nie sa nikomu do niczego potrzebne, ale mi sie podobaja :D
http://guarded-badlands-2849.herokuapp.com/
macie psujcie :P
#ror #html5 #css #webdev :)
No z początku było tylko w treściu artykułu... Ale tak jest to bardziej haxorskie! :D
źródło: comment_BdSZ9oyiXiGWKyN7g16YixdTCaZZYCpi.jpg
Pobierz