Aktywne Wpisy
Dostałem podwyżkę #pracbaza na początku roku i właśnie zdałem sobie sprawę że wejdę w II próg podatkowy, będzie delikatnie powyżej 120k zł w 2025 roku. Na cholerę w takim razie było mi zarabiać więcej skoro teraz będę mieć do wywalenia 32% podatku co daje ponad 40k zł... Mam na to oszczędności, poradzę sobie, ale jestem w opór wkurzony.
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
źródło: temp_file724616512454029400
Pobierz
Lardor +3
Którą skrzynie biegów wolicie?
źródło: temp_file6858820463095919402
Pobierzktórą wolicie
- manualną 20.3% (268)
- automatyczną 79.7% (1053)

#benis #heheszki #lidl #benissimo
źródło: comment_wSTN5E15ddbKF8HkPXT1meMXDUcqhfIC.jpg
Pobierzźródło: comment_ZR06fKBcAOehjp9d6hfN3jA4hFUtnnkK.jpg
Pobierzpolecam pozdrawiam
pierników nie jadłem, orzeszki są faktycznie bardzo dobre, lepsze albo takie same jak nic nacksy (a tańsze kilka razy chyba)
a no i jeszcze delicje podróbeczka - chyba niecałe 2 zł
A o ile więcej tych orzeszków. :D Aż szkoda, że mam ponad 20km do najbliższego Lidla. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
rożek (sa rozne smaki) za 99 gr smakuje wyśmienicie, to samo lody wodne również 99 gr - zajebiste 10/10
czekolada ogólnie w lidlu jest wysokiej jakości a te lody za tę cenę to już wymiatają
to samo w dużych pudełkach - stosunek jakość/cena nie do pobicia
taki kaufland się chowa, chociaż tam inne rzeczy się opłaca
szanuje lidla gdziekolwiek jestem, ostatnio sobie kupiłem rożka w biedronce to myślałem że go wypluje bo nie miał w ogóle smaku, moje wysublimowane podniebienie potrzebuje jakości po jedzeniu lodów z lidla xD
Szkoda, że w nieistniejącym mieście niedźwiedzi polarnych #bialystok i okolicach jest tak niewiele Lidlów. ( ͡° ʖ̯ ͡°)