@Tojtek: Nie, zwykle na patyku, ale rewelacyjne. Czekolada na nich to najlepsza jakość. uwielbiam te lody i mógłbym je jeść codziennie... ale to raczej nie byłoby zbyt zdrowe :)
@Loloman: rozumiem że ty z tych którzy jedzą tylko sałatę i rzodkiewki a raz w tygodniu pozwalasz sobie na loda, bo wszystko inne niezdrowe i będziesz się turlał? xD
@lazer: Nie no, nie przesadzajmy... ale codzienne jedzenie takiego loda to mimo wszystko sporo :) A przecież nikt rezygnować z obiadu nie będzie by móc wszamać 3 lody.
@Loloman: dobra katuj się dalej i odmawiaj sobie całe życie przyjemności kalkulując co możesz a czego nie ja właśnie wszamałem loda na deser i czuje dobrze
@lazer: Rozumiem że nie jedzenie 5000 kalorii dziennie to jest "katowanie się" czy coś takiego? Upośledzony jesteś, czy nie rozumiesz że jedząc normalnie + lód dziennie zrobisz z siebie baryłkę?
@Loloman: katowaniem się jest dla mnie odmawianie sobie zjedzenia głupiego loda bo boisz się "turlania" zjedz trochę cukru to możesz się wyluzujesz i przestaniesz atakować ludzi, kończę tę dyskusję bo jesteś wyraźnie #!$%@?ęty elo
@lazer: Dobra, doszliśmy do tego że jednak upośledzony umysłowo jesteś, do tego widać za dużo cukru w głowie, bo mało już rozumiesz z tego co się do Ciebie pisze. Eh... odmawiaj jedzenie lodów codziennie (oczywiście jedząc normalnie), bycia ogromnym grubasem z tego powodu, bądź nazwany #!$%@?ętym... Śmieszny jesteś nawet :) Może bardziej żałosny niż śmieszny w tej chwili, ale mi tam wszystko jedno.
@Loloman: rożek z lidla ma 200kcal, a ten na patyku 300. To nie jest dużo i możesz zjeść nawet codziennie takiego loda i nic Ci sie nie stanie - zależy ile zjadasz poza tym... umiarkowana aktywność i typowy facet, to ma zapotrzebowanie na jakieś 3k kcal.
@Leniwiec1: Te kalorie praktycznie zawsze są mocno zaniżone. Ale nawet wtedy to nadal 10%!! dziennego spożycia. Jeden lodzik którego zjedzenie trwa 2-3 minuty (?). I tak codziennie. A zakładając że dotychczas jadło się normalnie, czyli nie tyło się i nie chudło, to powodzenia. Albo rezygnujesz z czegoś (chyba pierś z kurczaka 100g smażona ma 300 kalorii...), albo zwiększasz aktywność co nie zawsze jest możliwe/nie zawsze są chęci, albo tyjesz i robisz
#benis #heheszki #lidl #benissimo
ja właśnie wszamałem loda na deser i czuje dobrze
zjedz trochę cukru to możesz się wyluzujesz i przestaniesz atakować ludzi, kończę tę dyskusję bo jesteś wyraźnie #!$%@?ęty
elo
Eh... odmawiaj jedzenie lodów codziennie (oczywiście jedząc normalnie), bycia ogromnym grubasem z tego powodu, bądź nazwany #!$%@?ętym...
Śmieszny jesteś nawet :) Może bardziej żałosny niż śmieszny w tej chwili, ale mi tam wszystko jedno.
Komentarz usunięty przez moderatora
smuteczek...