Wpis z mikrobloga

Drogie #rozowepaski możecie mi powiedzieć dlaczego ukrywacie posiadanie gówniaka? Spotykałem się z różowym od około 3 miesięcy i nagle pach wszystko się rozleciało. Dowiedziałem się przypadkowo, że owa kobieta ma gówniaka (lvl 2) z innym typem... Na domiar tego, nie dowiedziałem się tego od niej tylko praktycznie przypadkowo XD... Dziewczyna zero honoru, zamiast przyjąć to na klate, to nie daje mi spokoju, ciągle mnie nawiedza i wydzwnia. Nie mam zamiaru wychowywać nie swojego dzieciaka w wieku 23 lat, niech szuka zdesperowanego gościa po 30 ;)...
#tfwnogf #przegryw #boldupy #zwiazki
  • 29
@janeeyrie: e tam jak facet ma 40 lat to raczej łatwiej spodziewać się tego że gdzieś miał jakąś rodzinę niż po młodej babeczce wychowującej samotnie jakiś błąd młodości ;) i choć w obu przypadkach jest to dośc istotna informacja to jednak o ile ty matką dla jego dorosłej córki nie będziesz o tyle tu @miesiektoja wpakowałby się w wychowywanie nie swojego dziecka.
@miesiektoja: ej no dobra ale co ona sobie wyobrażała? Że nigdy Ci nie powie? Że powie Ci po dwóch latach i juz Ci się nie będzie chciało tego zmieniać albo będziesz tak zakochany? Czy może chciała Cię złapać na kolejne? Nie wiem...