Aktywne Wpisy
bulba1605 +396
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +9
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@GoldBackUP88: Rozumiem to i szanuję.:) Nie będę prawił morałów jaki to rock, metal i jego wszystkie odmiany są super, bo mija się to z celem. Nie każdy musi tegop słuchać, nawet dobrze. Nudno wtedy by było.:)
A czego w ogóle słuchasz? Muzyka klasyczna? Hip hop, rap, techno i disco polo już wykluczone.:P
@Farquart: Proszę, zadziwiła mnie Coma.
Zgadzam się, chociaż nie znam jeszcze całości - co zaraz mam zamiar nadrobić
In plus, czy w drugą stronę? :)
Wierzę i rozumiem. Powód - czyli pewnie kobieta jest na rzeczy ;)
Natomiast akurat ten kawałek ma z metalem tyle wspólnego, co Natalia Kukulska :D
Wiesz, ja też po usłyszeniu "Na pół" miałem bardzo mieszane uczucia. Ale "Los..." jest świetny, właśnie tak jak napisałeś - lżejsza, bardziej rock-popowa Coma, z niezłym tekstem Roguckiego (zawsze lubiłem jego poetykę, nie wiem czemu ludzie się d----------ą, że to grafoman). Do tego przyjemne brzmienie - bardzo świeże. Muszę przesłuchać cały album, zdecydowanie, tym bardziej po Twojej rekomendacji :)
Ale wykonawcy już tak;)
Wyczuwam hipstera-ortodoksa ;) Coma skończyła się na "Kill 'em all"...
Oczywiście szanuję Twoją opinię, "Pierwsze wyjście z mroku" było genialne, mam wszystkie ich płyty. Ale "ryk zarzynanej świni"? E.