Aktywne Wpisy

Fiszermen +186
Sikorski odwala taką robotę na arenie międzynarodowej, Tusk odblokował 600mld. Takich polityków nam trzeba. Poważnych i szanowanych. W komentarzu zdjęcie dla kontrastu.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
NoMoreTearsJustSmile +142
Piękny spęd dzisiaj normictwa w social mediach z powodu Dnia Walki z Depresją xD szkoda tylko że jak faktycznie się pojawiają osoby z problemami w ich otoczeniu to przeważnie mają to w dupie. Ale za to przynajmniej storiski poleciały jak to należy dbać o ludzi wokół xD
#depresja #samotnosc #samobojstwo #bekaznormictwa
#depresja #samotnosc #samobojstwo #bekaznormictwa

@GoldBackUP88: Rozumiem to i szanuję.:) Nie będę prawił morałów jaki to rock, metal i jego wszystkie odmiany są super, bo mija się to z celem. Nie każdy musi tegop słuchać, nawet dobrze. Nudno wtedy by było.:)
A czego w ogóle słuchasz? Muzyka klasyczna? Hip hop, rap, techno i disco polo już wykluczone.:P
@Farquart: Proszę, zadziwiła mnie Coma.
Zgadzam się, chociaż nie znam jeszcze całości - co zaraz mam zamiar nadrobić :)
@GoldBackUP88:
E, jak można nienawidzić rocka? Znaczy, o gustach się nie dyskutuje itd., ale od razu "nienawidzić"? Rozumiem, że można nie słuchać, ale od razu aż tak :) Nienawidzić to można techno/rapu/metalu/dubstepu/disco/Lady Gagi (niepotrzebne skreślić), ale rocka...
@Deszcz_kotletow:
Taa, zdecydowanie :D Mózg zryty.
Uwaga
In plus, czy w drugą stronę? :)
Wierzę i rozumiem. Powód - czyli pewnie kobieta jest na rzeczy ;)
Natomiast akurat ten kawałek ma z metalem tyle wspólnego, co Natalia Kukulska :D
Wiesz, ja też po usłyszeniu "Na pół" miałem bardzo mieszane uczucia. Ale "Los..." jest świetny, właśnie tak jak napisałeś - lżejsza, bardziej rock-popowa Coma, z niezłym tekstem Roguckiego (zawsze lubiłem jego poetykę, nie wiem czemu ludzie się #!$%@?ą, że to grafoman). Do tego przyjemne brzmienie - bardzo świeże. Muszę przesłuchać cały album, zdecydowanie, tym bardziej po Twojej rekomendacji :)
Ale wykonawcy już tak;)
Wyczuwam hipstera-ortodoksa ;) Coma skończyła się na "Kill 'em all"...
Oczywiście szanuję Twoją opinię, "Pierwsze wyjście z mroku" było genialne, mam wszystkie ich płyty. Ale "ryk zarzynanej świni"? E.