Aktywne Wpisy

wfyokyga +42
źródło: temp_file5438865541137324499
PobierzDoradzicie, który układ kuchni wam się wydaje lepszy? Mamy z żoną dwie różne propozycje i ciężko nam się zdecydować. Wstępnie wyvbraliśmy długą wyspę z wąskimi przejściami ale trochę się boimy tych wąskich miejsc (najmniej 70cm)
#wnetrza #architekturawnetrz #remontujzwykopem
#wnetrza #architekturawnetrz #remontujzwykopem
źródło: lyoutB
PobierzKtóry układ?
- A (długa wyspa) 16.9% (10)
- B (krótka wyspa) 83.1% (49)

![[Video] Rolnicy z desperacją ratują zboże przed ogniem.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/839d21a1aee105b3e9154a3e8a1c8fc7cf143bf1e561cf0f2f715bf2b6e69ace,q80.jpg)

Ja chyba bym nie mógł zasnąć jakby jakiś kot kręcił mi się w okolicy. Nie boicie się, że taki kot wam coś zrobi? Np zaatakuje was podczas snu, albo zobaczy, ze gardło lub co gorsza gałki oczne sie ruszają i wbije w nie pazury?
Przecież ryzyko jest straszliwe... brrr...
Dołączam ciekawy filmik przy okazji, warto zobaczyc na przestrogę.
To już psy są dużo bezpieczniejsze bo z dwojga, odpukać, złego, chyba lepiej być ewentualnie pogryzionym, niż zostać ślepym.
#koty #kiciochpyta #jakmoznaspaczkotami #bojesie #psy #zwierzeta #oswiadczenie
A tutaj kot tylko zwyczajnie machnął sobie łapą aby sie odgonić, nic sobie z tego nie robiąc i stała się taka tragedia...
A tutaj kot nawet nie atakował, ani pewnie nie miał złych zamiarów a i tak stała się tragedia.
Nigdy nie lubiłem kotów, ale nie z tego powodu.
No co Ci powiem, koty to skuhwysyny matki natury. Takie pasożyty które ludzie hodują nie wiadomo po co. Ani to pogłaskać, ani nic pożytecznego nie zrobi. Tylko je i sra, jak typowe rurkowce.