Aktywne Wpisy

szynszyla2018 +51
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na

howtobepro +639

Ja chyba bym nie mógł zasnąć jakby jakiś kot kręcił mi się w okolicy. Nie boicie się, że taki kot wam coś zrobi? Np zaatakuje was podczas snu, albo zobaczy, ze gardło lub co gorsza gałki oczne sie ruszają i wbije w nie pazury?
Przecież ryzyko jest straszliwe... brrr...
Dołączam ciekawy filmik przy okazji, warto zobaczyc na przestrogę.
To już psy są dużo bezpieczniejsze bo z dwojga, odpukać, złego, chyba lepiej być ewentualnie pogryzionym, niż zostać ślepym.
#koty #kiciochpyta #jakmoznaspaczkotami #bojesie #psy #zwierzeta #oswiadczenie
@Nevardus: Zrelaksowany kot nie wachluje w ten sposób ogonem ani nie wykonuje takich nomen omen 'kocich ruchów'. Filmik dość słabej jakości, ale obstawiam, że ten kot czaił się na coś -> był w trybie ataku. Laska w takiej sytuacji nadstawiając mu głowę centymetr od pyska (co już samo w sobie jest drażliwe dla zwierzięcia) i jeszcze wydając jakieś dziwne dzwięki