Wpis z mikrobloga

@mathix: "Hydro Series H80i GT jest niezwykle potężnym wszystkie CPU Chłodnice obudowie o standardowych punktów mocowania do 120mm grzejników. Bardzo gruba 49mm 120mm radiator z dwoma wentylatorami i PWM zapewniają doskonałą SP120L odprowadzanie ciepła, które są potrzebne dla procesorów o wysokiej wydajności. " - cooooooooooooooooo?
  • Odpowiedz
@mathix: też rozważałem, ale chyba rzeczywiście lepsze powietrzne. Niestety te AIO jednoslotowe to porażka w testach. Mocniejsze i5 i i7 w stresie w okolicach 70*C i ok 45dB to żaden interes. Sam chyba zdecyduję się na noctua NH-U9S bo mam małą obudowę. Rzuć okiem na Noctua NH-D15 lub Be Quiet! Dark Rock 3.
  • Odpowiedz
@cyckidupa: Właśnie takiego info oczekiwałem. Akurat wtawiam Intel i7-4790K 4.00GHz 8MB BOX, więc pójdę w coś wydajnego. Ten Dark Rock 3 też przyciągnął moją uwagę. Jak masz testy/recenzje pod ręką to śmiało wklejaj.
  • Odpowiedz
@mathix: zestaw mam już skompletowany, ale jeszcze co miesiąc dorzucam jakieś pierdoły. po wypłacie wjeżdża nowe chłodzenie i druga grafa to pochwalę się całością jak złożę ;) generalnie bazuje na 4690k i 970.
  • Odpowiedz
@mathix: głównie allegro, olx z włączonymi powiadomieniami na maila o nowych przedmiotach. Obszedłem też okoliczne sklepy komputerowe, które sprzedają online. Można się dogadać, bo oni ze zwrotami muszą się bujać, a wystarczy, że sprzedadzą potem taki towar bez marży, więc dla nich problem z głowy, a dla mnie kilkaset złotych taniej.
  • Odpowiedz