Wpis z mikrobloga

Co mi opowiedziano to ja nawet nie. Cumpel był na spotkaniu licbazy po 10 latach, siedzą w restauracji i wbija spóźniony jeden gość (niespecjalnie się kolegowali, aczkolwiek był lubiany w klasie) i jak nie #rozowypasek się wydarła, że ma w---------ć stąd to on nawet nie. Potem wtórował jej cały chórek. Na całą salę drze jape, że jakim prawem ma czelność pokazywać się światu jak porzuca matkę z dzieckiem. Gostek zobaczył, że będzie słabo to w tle wrzasków przywitał się z #niebieskiepaski i wyszedł. Cumpel za nim wyszedł i pyta co im o----------o jak może wiedzieć. A typek opowiada, że był z bliską koleżanką tej co mordę wydarła. Związek zapowiadał sie dobrze, ona wzięła urlop z pracy żeby pojechać z coleżanką do Chorwacji "babski wypad ( ͡° ͜ʖ ͡°)". Wróciła, po kilku tygodniach okazało się, że jest w ciąży. Typek myślał, że z nim bo specjalnie się nie zabezpieczali więc przyjął i nie dociekał. Potem zrobił test dla pewności bo dziecko "nie pasowało do niego", okazało się, że nie jest ojcem, przypomniała mu się Chorwacja, rzucił ją, a jej dobra koleżanka nadal uważa, że to jego wina bo coś tam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

tl;dr

#bekazrozowychpaskow #truestory #rozowepaski
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja w sumie jestem ciekawy, że nie wzbudziło jego podejrzeń jak różowy tylko z coleżanką chciała jechać do Chorwacji. W sumie to takie dziwne jak jesteś z kimś w związku i jedziesz bez niego na wakacje.
  • Odpowiedz