Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@natjes: Mnie jedno poraża... Korwin mówiło strzelaniu ostrą amunicją do tego, gzie śmierć byłaby praktycznie pewna, jak nie częsta. Tu doszło do wypadku i to pokazuje skrajny brak logiki JKMa - strzelać z ostrej do górników, ale jak gumowa kulka kibola ubije to dramat...
Nie zrozumcie mnie źle, ja bym górnicze bandy przepędzał, bo od lat żerują na naszej wspólnej kasie, ale przepędzał właśnie gumowymi kulkami, jak polewaczka/gaz zawiedzie... No
  • Odpowiedz
@przemyslaw-wipler, co Ty p--------z... d-------ś do pieca i to porządnie. Ja rozumiem, że może chcesz się "podlizać" kibicom i ugrać nowych wyborców, ale stracisz wielu innych. Oby Korwin tylko pod Twoimi słowami się nie podpisał. Już chyba zapomniałeś o słowach "chcącemu nie dzieje się krzywda" a ten "kibic" ewidentnie dostał co chciał. W końcu widział, że biegnie w kierunku uzbrojonych ludzi ze złymi zamiarami.
  • Odpowiedz
@natjes: i jeszcze ten tak bardzo lubiany przez media, a tak bardzo nienawidzony przez wszystkich świetnych dyskutantów zabieg odwołania się do emocji - "powiedz to matce i dzieciom" zbrodniarzu, stoisz tam gdzie stało zomo. No przemek pojechał po całości, potem nawet na facebooku przepraszał za użycie sformułowania, że policja wykonała Karę Śmierci. Damage control musi być, ale to kabaret.
  • Odpowiedz
@wetnosekoala:

W sytuacjach w których do ludzi należałoby strzelać, to się nie strzela, a w sytuacji kiedy niewinny człowiek wybiega na boisko, to policja używa broni

Słowa J.K.M. Więc Wipler ciągnie tą samą tezę co Korwin.
  • Odpowiedz