Aktywne Wpisy

el_Vladi +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

potatowitheyes +489
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz

źródło: comment_LpVoLjgbk7niSCkBEx1SpNKSphG0AyTR.jpg
Pobierzźródło: comment_tA9RM5PcdUwOS4YCXsXzV94MCfSXKwl1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
To jest celowa promocja, nawet na opakowaniu jest napisane "gdzie jest ostatnia kostka" i widac gdzie jej brakuje. Cala czekolada i tak ma tyle samo wagowo.
Imo bardzo fajny pomysl marketingowo.
Swoją drogą - milka dalej utożsamia się z różową krową czy już nie? Bo pamietam kiedys maskotki fioletowej krowy i tak z ciekawości pytam.
Pozdrawiam.
źródło: comment_nL9l1h4USw9Ig15wtYdxmwK5orSpz2jK.jpg
PobierzPierwsza sprawa Ja tego nie reklamowałem, zauważyłem na fanpage Milki to wkleiłem.
źródło: comment_obFMS8VPNcmS3CgkAOUI3th7RvMjvKbt.jpg
Pobierzźródło: comment_yXRtHoyJ1C2R1E05tctZdHyEusulPuQx.gif
Pobierz