Wpis z mikrobloga

@tfuj_pszyjaciel: wykopki myślą, że wypicie piwka w plenerze to patologia i sebiksostwo. może dlatego, że dostawali w------l od sebiksów i stąd ta niechęć. albo sebiksy im dziewczyny podkradały.

wykopki tylko piwko z kieliszka w domu przy kompie jak kopyra. smakują i wypluwają.
  • Odpowiedz
@vviktor_88: Odpowiem, że tacy jak on myślą, że włożenie kosy pod żebro to jakaś patologia i mordowanie. Może dlatego, że mordercy mu kogoś z rodziny zabili, albo dziewczynę zgwałcili.

Tacy jak on to tylko na ławce w parku z piwkiem w łapie, bicie postronnych ludzi i odbijanie im dziewczyn.

• Odpowiedz
Odpowiem, że tacy jak on myślą, że włożenie kosy pod żebro to jakaś patologia i mordowanie. Może dlatego, że mordercy mu kogoś z rodziny zabili, albo dziewczynę zgwałcili.

Tacy jak on to tylko GTA na komputerze w domu, granie i wbijanie leveli.

Jeśli można usprawiedliwiać sebiksów, to dlaczego nie morderców?

@choleryk: Udowodnij mi proszę, że to nie są przypadkowe, kompletnie oderwane od siebie
  • Odpowiedz
@Papelavitus: Analogii do jego wpisu. Wrzuciłem podkręconą wersję, po której on mógłby napisać, że robię z siebie rzecznika morderców. Nie znam człowieka, ale usprawiedliwia sebiksów, więc miałem prawo zażartować, że bawi się w ich rzecznika.
  • Odpowiedz