@sal3m: gdzie w tym obrazku jest słowo: sklep xd? Wykop to miejsce jeszcze bardziej s---------e niż karaczan, bo tam przynajmniej stulejarze w obsranych cottonworlda nie robią z tego poważnego biznesu tak jak tutaj xd. I to porównywanie picia piwa z kolegami do morderstwa xd. #shitwykopsays
O borze, wracam z prachaza a tu 1k plusów i wylew płaczu sebiksow hurr durr, żal kogo chyba Ciebie XDD
Chyba zapominacie gdzie się znajdujecie, pseudointeligenci, z waszym IQ ktore ciągnie się za wami jak kula u nogi, nawet progu zwalniającego nie dacie rady przejść xD
Wejdę na kompa i robię czarolisto fest na wszystkich płaczków xD
@STA1KERpl: I co z tego? Czy ja Cię wysmiewam? Wrzuciłem śmieszny obrazek tylko.
Borze, jakie to głembokie :(
źródło: comment_o93GuyTn2MawL1SEs4NOlzfXz3gz7bcS.jpg
Pobierzźródło: comment_sqkTuCgqV9MdgRxdidNJDYE349984vTF.jpg
Pobierz@choleryk: No no ładnie tu pan dorobił p-----e uszy...( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Juchociong:
Wykop to miejsce jeszcze bardziej s---------e niż karaczan, bo tam przynajmniej stulejarze w obsranych cottonworlda nie robią z tego poważnego biznesu tak jak tutaj xd.
I to porównywanie picia piwa z kolegami do morderstwa xd.
#shitwykopsays
faktycznie na polskich chanach bys sie nie odnalazł z dawaniem j-----a o cokolwiek
źródło: comment_IKlarW5tdIrmVGyahAFsxjva2NnsWYqG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Chyba zapominacie gdzie się znajdujecie, pseudointeligenci, z waszym IQ ktore ciągnie się za wami jak kula u nogi, nawet progu zwalniającego nie dacie rady przejść xD
Wejdę na kompa i robię czarolisto fest na wszystkich płaczków xD
@STA1KERpl: I co z tego? Czy ja Cię wysmiewam? Wrzuciłem śmieszny obrazek tylko.
źródło: comment_EsKELxzhlKezysPFzOo3tmaMVoAUvTR8.jpg
Pobierz