Dobra, koniec tego s----------a umyslowego, jutro mowie kolezance, ze mi sie podoba i sprobuje ja wyciagnac na spacer czy cos. Troche sie stresuje, ale w sumie to bedzie #wygryw tak czy siak, bo nawet jak mnie wysmieje, to przynajmniej bede wiedzial na czym stoje. #tfwnogf
@paqo: No i widzisz, nie bolało. Teraz jak zagadasz do jakiejś dziewczyny to nie staraj się myśleć "jak ją zdobyć, jak się umówić, może będziemy razem" itp. tylko po prostu chciej ją poznać. Jak nie będziesz myślał 5 kroków na przód tylko normalnie rozmawiał, ona powie coś o sobie, ty o sobie też itd. to wtedy nie będziesz się stresował i łatwiej ci będzie "mieć gadkę". Powodzenia ( ͡°
@paqo: Tak też myślę. Brzmi to jakby Cię przejrzała już na samym starcie. Oczywiście kibicuje dalej, ale na serio - jak już pisali wcześniej - nie próbuj najpierw mówić komuś, że się Ci podoba, a potem się umawiać. To jest trochę creepy xD Możliwe, że jest to kwestia jakiegoś błędu z Twojej strony, jakiejś nadmiernego błagania, "płażenia" się być może - nie wiem, warto pomyśleć. Ogólnie polecam skupić się przy
@crushyna: ja jakbym się z kimś spotykała i byłoby to dla mnie ważne, to nie umawiałabym się już z innymi :) ale też wiem, że laski tak robią, że spotykają się z wieloma facetami i w sumie to z żadnym nic. różnie bywa ;d @paqo: brawo i tak :D tez uważam, że to dobrze, ze zrobiłeś przynajmniej postep i już następnym razem będzie Ci łatwiej :D
@babcia_w_kapciach: jak to jest "mega ważne" to okej, ale tak to w zasadzie takie zachowanie specjalnie niemoralne czy coś w ten deseń nie jest (w końcu nie jest się w konkretnym związku) - najwyżej trochę niekomfortowe dla drugiej strony. Osobiście z mojej strony też się to zdarzyło, więc święty nie jestem ( ͡º͜ʖ͡º) Wyjścia koniec końców są dwa: albo zrozumiesz reguły "gry" i będziesz
@crushyna: ja nawet jak to nie jest jakieś tam mega ważne, tylko po prostu czuję, że coś się kręci, to nie lubię się spotykać z innymi, żeby potem oni sobie nic nie wkręcali i żebym nie musiała tego odkręcać i mowić "ej jednak nie". No ale takich sytuacji nie mam zbyt często haha
#tfwnogf
Serio laski takie coś mówią? Tak prosto z mostu? :O Mi nie mówiły, wręcz ukrywały, sam się dowiadywałem potem xD
Oczywiście kibicuje dalej, ale na serio - jak już pisali wcześniej - nie próbuj najpierw mówić komuś, że się Ci podoba, a potem się umawiać. To jest trochę creepy xD
Możliwe, że jest to kwestia jakiegoś błędu z Twojej strony, jakiejś nadmiernego błagania, "płażenia" się być może - nie wiem, warto pomyśleć.
Ogólnie polecam skupić się przy
ale też wiem, że laski tak robią, że spotykają się z wieloma facetami i w sumie to z żadnym nic. różnie bywa ;d
@paqo: brawo i tak :D tez uważam, że to dobrze, ze zrobiłeś przynajmniej postep i już następnym razem będzie Ci łatwiej :D
Wyjścia koniec końców są dwa: albo zrozumiesz reguły "gry" i będziesz
No ale takich sytuacji nie mam zbyt często haha