Wpis z mikrobloga

Dobra, koniec tego s----------a umyslowego, jutro mowie kolezance, ze mi sie podoba i sprobuje ja wyciagnac na spacer czy cos. Troche sie stresuje, ale w sumie to bedzie #wygryw tak czy siak, bo nawet jak mnie wysmieje, to przynajmniej bede wiedzial na czym stoje.
#tfwnogf
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Precypitat: no mnie też tak w sumie wyrwano, bo nie od razu tak "łoł, Ty mi też się podobasz" tylko się musiałam przekonać. a pewnie jakbym od razu usłyszała "podobasz mi się", to myślałabym "cholera, on coś chce, zrobie mu nadzieje i co. trza s--------ć"

także @paqo przemyśl to :D
  • Odpowiedz
@paqo: no nikt tu nie zna dokładnej sytuacji. Ale jeśli to koleżanka której wcześniej zupełnie nie dawałeś nic do zrozumienia, to ją spłoszysz. A jeśli w miarę dobra znajoma, to może to być rozwiązanie. A może też nie. Tu nie ma prostej drogi :P
  • Odpowiedz
@Precypitat: @babcia_w_kapciach: Koleznka od niedawna, ale jak dla mnie to plus, bo jeszcze nie zdazylem sie na tyle w to wciagnac, zeby jakos specjalnie bolalo. A czy cos podejrzewa... Moze troche tak, ale w sumie kto to wie :p

Tak czy inaczej chyba zaryzykuje a moze doceni odwage i sie zgodzi :)
  • Odpowiedz
@paqo: Nie uda się. Wyśmieje Cię i będzie uważała za dziwaka. Potem wszystkim rozpowie i będą się z Ciebie naśmiewać za plecami. Zrób to.
  • Odpowiedz