Aktywne Wpisy

annlupin +32
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz
yaszczur +8
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz

Próbuję wgrać nowego CM na swój telefon nie tracąc przy tym żadnych danych. Wykonałem następujące kroki:
- Kopia wszystkich aplikacji i danych systemowych w Titanium Backup.
- Reboot do recovery, instalacja CM, factory reset, instalacja SU i gapps.
- Uruchomienie telefonu, ustawienie kont, instalacja Titanium Backup.
- Przywrócenie kopii zapasowej z Titanium Backup.
W czasie przywracania zaczynają się jednak naprzemiennie pojawiać nowe okienka z komunikatami:
Niestety proces com.google.google.process.gapps został zatrzymany.
Niestety aplikacja Usługi Google Play została zatrzymana.
Klikam OK, ale wracają po sekundzie, nie da się nic zmienić w ustawieniach. Co robię nie tak?
źródło: comment_vIKn5LzRwXatP0PkSL4s3uuaGmw0o2dt.jpg
PobierzPróbuję jeszcze raz, z inną paczką gappsów i tym razem odznaczę przywrócenie Playa z backupu.
Taaz KK to antyk. :P
@Volki: Której opcji więc powinienem użyć podczas przywracania danych? Brakujące aplikacje + wszystkie dane systemowe?
źródło: comment_IZMRUZXHuuHPv5Ih2mgaZM2co4CUnufY.jpg
Pobierz