Wpis z mikrobloga

@fenis: Ale ja jako człowiek cywilizowany nie biję się (chyba, że na szpady lub pistolety). Najpierw musiał by mnie złapać, a do tego musiał by zabrać jeszcze co najmniej 4 kolegów i dopasć mnie w zaułku.
  • Odpowiedz
@Lanza: W ilu sytuacjach przydają się mięśnie klaty? To najmniej przydatny mięsień (typowo ,,wizualny). Przydatne to właśnie bieganie, pływanie, wspinanie itp. rozwijające ogólną sprawność, budujące równomierną muskulaturę i kondycję. Co jest praktycznego w bicepsie, który utrudnia trzymanie szczoteczki do zębów, albo w plecach przez które ledwo mieszczę się w drzwiach?

Do tego można kolesiowi całkiem dołożyć i pokazać badania, które wykazują że kobiety nie lubią takich mięśniaków.
  • Odpowiedz
@Lanza: Ok miałem na myśli porównanie typowo sportowe (,,jabłka do jabłek"). Ktoś może być trenerem wspinaczki, pływania etc:). Dobra kończę temat, chodziło mi tylko o to, że posiadanie takiej masy wydaje mi się być wyjątkowo nieporadne i po prostu przesadzone (prężenie wysmarowanych olejem muskułów prze publicznością to ma być sport? bitch please...)

Można mieć duże mięśnie i zbudować to z głową, ci kolesie przez was pokazywaniu po prostu nie wiedzą
E.....e - @Lanza: Ok miałem na myśli porównanie typowo sportowe (,,jabłka do jabłek")...

źródło: comment_7xWI3zJcgfzDPPJLKxij3QKFBsfaexQ8.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@zepsutyzachod: szkoda ci, że nie masz zaparcia i możliwości do takiej formy, "nuk" też pewnie nie ćwiczyłbyś bo przysiady ciężkie. Matrwy ciąg bo plecy się zniszczą. 1km to na rozgrzewkę się przed treningiem robi. 10 podciągnięć to na jednym ręku się robiło albo na 2 z 20kg przy pasie. Już widziałem takich jak ty, najpierw piszczą coś o kondycji a potem albo "przepraszam pana już nie będę" albo jak dalej
  • Odpowiedz