Aktywne Wpisy
donalejd 0
Ktoś tu wczoraj pytał czy warto się bawić tradingiem na giełdzie przy dużych zarobkach, a ja mam inny przypadek: w połowie przyszłego roku chciałabym kupić mieszkanie, mam uzbierane więcej niż połowę + rodzina da mi jakieś wsparcie. Gdzie najlepiej trzymać te pieniądze teraz żeby bardzo nie traciły na inflacji? Rozumiem, że od giełdy trzymać się z daleka?
#finanse #gielda #nieruchomosci
#finanse #gielda #nieruchomosci
spucha +270

#motoryzacja #konfitura
źródło: 1000043101
Pobierzźródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Takie g---o mądrości wychodzą od ludzi którzy sami niczego złego nie doświadczyli, albo ich rodzina. Do czasu.
Mam problem z tym komentarzem bo brzmi zarówno jak zwykły komentarz kogoś z mózgiem zdolnym do zrozumienia przynajmniej podstawowych konceptów życia w społeczeństwie ale może też być jednocześnie sarkastycznym komentarzem jakiejś ameby umysłowej o mentalności kalego
Chciałbym to zobaczyć w dłuższym kontekście bo u Złomnika 90% jednozdaniowych wypowiedzi to se można w dupe w sadzić, bo nie idzie mieć pewności czy była to poważna czy ironiczna wypowiedź xD
@kacappylon: Jesteś w jakiś sposób upośledzony? Kilkuletnie dziecko na rowerze ma znać Prawo o ruchu drogowym i pilnować się na chodniku?
@damianooo8:
Istnieje duże prawdopodobieństwo (50%), że to dziecko jak dorośnie też zaniedba edukację i nie nauczy swoich dzieci żeby się rozglądać :D