Wpis z mikrobloga

Nigdy więcej nic nie wystawiam przez przesyłkę olx XD Sprzedałem maca studio wszystko wylogowane i usunięte gotowe do sprzedaży. Chłop kupuje i po odebraniu zaczyna mi wciskać farmazony, że paragonu nie ma ale hitem jest, że uważa, że nie da się kliknąć dalej przy aktywacji i ma cegłę. Jak myślicie będzie próba wyłudzenia z pomocą supportu olx? Jak dobrze, że nagrałem pakowanie i resetowanie gdzie widać, że wszystko działa…. #olx #apple #pc #zalesie #gorzkiezale #allegro #scam
ketiow - Nigdy więcej nic nie wystawiam przez przesyłkę olx XD Sprzedałem maca studio...

źródło: IMG_3065

Pobierz
  • 144
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ketiow: to jest powód dla którego dosłownie nic nie kupuje nowego dopóki stara rzecz się nie zepsuje. Nie wymieniam aut na nowsze, nic nie zmieniam. Użeranie się z tymi wąsatymi Januszami mnie obrzydza na tyle, że jeśli coś kupuje to z myślą, że już na dożywocie. P------ę to, szkoda moich nerwów. Aż mi czytanie tej historii ciśnienie podniosło a nawet mnie nie dotyczy.
  • Odpowiedz
  • 1081
@ketiow: już chłopie pożegnaj się ze sprzętem, to zdjęcie jest z kradzionego maca którego zaraz dostaniesz w zwrocie, a olx stanie po stronie kupującego będzie kazało Ci zwrócić kasę oszustowi.
Chłop zwróci Ci kradziony sprzęt i bedzie jak ostatnia historia z odkurzaczem
  • Odpowiedz