Aktywne Wpisy
robopanda +178
Ja #!$%@?, w Polsce to jest tragedia. Jestem obecnie nad jeziorem Como, centrum mega turystycznej miejscowości, chyba top 3 tutaj.
Ceny w restauracji: zaebista pizza €9-12, pasty €9-12, pasta z truflami €14, piwo €4, woda €2.5, deser (tiramisu, ciasto na ciepło z lodami, lody - wszystko po €5).
Przepłynięcie statkiem/promem z jednej miejscowości do drugiej coś €4 z groszem. Parking albo za darmo, a jak gdzieś płaciłem to €3 za 5 godzin.
Ceny w restauracji: zaebista pizza €9-12, pasty €9-12, pasta z truflami €14, piwo €4, woda €2.5, deser (tiramisu, ciasto na ciepło z lodami, lody - wszystko po €5).
Przepłynięcie statkiem/promem z jednej miejscowości do drugiej coś €4 z groszem. Parking albo za darmo, a jak gdzieś płaciłem to €3 za 5 godzin.
smutny_kojot +68
Nie ma większego raka na polskim twitterze niż Bandyta z Kamerką. Działalność tego typa opiera się w 99% na prowokowaniu innych jazdą na granicy przepisów, a potem zapasami w błocie z normalnymi użytkownikami dróg na swoim kanale. Od wczoraj pieniacz kręci aferę, bo ktoś wyprzedził go prawym pasem na S8, a na pytania, czemu okupował lewy, kiedy prawy był pusty, zasłania się jakąś tajemniczą zasadą 20 sekund, której nie ma w kodeksie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Praca za 1300 zł, jak nie ma cię 1 dzień, bo jesteś chory, dzień na żądanie, itp. zabierają ci premię w wysokości 300 zł co wiąże się ze śmiesznymi pieniędzmi.
Jesteś opierd*&% za wszystko. W grafiku masz 8 h? Co z tego pracujesz po 10-12 h. Przychodzisz to siedzisz na kasie, a potem zostajesz po godzinach bo zespół lub twoja zmiana się nie wyrobiła i siedzisz. Odbijasz się czujką dopiero jak się przebierzesz, bo przecież w pracy jeszcze nie jesteś. Przychodzisz na zebrania to nie możesz się odbić choć masz dzień wolny i musisz poświęcić swój czas na zebrania gdzie wszystkich opier*&.
Ciągłe straszenia, kary, za to, że jest 3 klientów przy kasach, a nikt nie dzwoni po "wsparcie", a potem wsparcie dostaje opie$%^&*I( że się nie wyrobiło i znów zostajesz po godzinach. Inna kwestia, że ludzi jest czasami tyle, że non stop powinny być kasy obstawione ale tak nie jest bo albo nikt nic na sklepie nie zrobi albo jest za mało ludzi.
Cięcie kosztów na każdym kroku. Zbyt mała ilość osób, a zbyt duże wymagania. Ciągłe kolejki, ciągłe zostawanie po godzinach i opi$%^&* od regionalnego, że dlaczego zostajemy po godzinach. Istny obóz.
W tym roku była podwyżka....70 zł brutto.
Wszyscy dostają opie&*() za wszystko. Brak możliwości rozwoju, bo jak masz się rozwinąć jak ty chcesz, a kierownik każe siadać na kasę i tak każdego dnia. Nie możesz iść na nonfood, baknisz, magazyn czy cokolwiek innego.
Podsumowując:
Zarobki niskie;
Wymagania o wiele większe niż w innych sklepach;
Ciągły opie&*() za wszystko;
Zabierane premie przez co zarabiasz mniej niż najniższa;