Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

@lukasyyyy: No właśnie, to tak jak byś czerpał wiedzę o Polsce z forum z onetu, po prostu wykrzywione.
Prosty przykład, ile znasz osób które w Polsce dzielą mieszkania (oprócz studentów) ba nawet pokoje? Dla wielu tutaj to nie do pomyślenia, tam nagle to takie zajebiste.
@lukasyyyy: równie dobrze można zdanie zamienić, może ci którzy chcą tam zostać, są takimi nieudacznikami, że nie radzą sobie tutaj i jedyne na co ich stać to minimalna (to nie jest moja opinia, to tylko odwrócenie Twojego toku rozumowania)
@LowcaG: na początku jak przyjeżdżają z niczym to pewnie dzielą z kimś mieszkanie, ale po pewnym czasie są w stanie dorobić się na własne
@lukasyyyy: haha, zdajesz sobie sprawę, że dla niektórych ten początek to nawet z 3 lata? (tak znałem takich i nie wiem czy dalej tak nie mieszkają, mam nadzieję, że nie)
Masz naprawdę zbyt wyidealizowane pojęcie jak się tam żyje, a bywa różnie.
@lukasyyyy: eeee, chyba się nie zrozumieliśmy, nie własne mieszkanie, tylko wynajmowane mieszkanie samemu.
@noob_44: tutaj masz masę komentarzy gdzie ludzie tylko potwierdzają, że nie wrócą bo nie mają do czego: https://www.facebook.com/czeslawspiewa/posts/10155441461150512
@lukasyyyy: I znów kierowanie się netem, a nie prawdziwym życiem. Zdradzę Ci coś, większość ludzi którym wiedzie się dobrze (nie jest istotne czy wrócili, czy nie, czy w ogóle wyjechali, czy nie, temat nie jest istotny) nie ma potrzeby wywnętrzania się o tym na forach i nawoływania ich do swojego światopoglądu.
Za to, większość
Kiedyś siedziałem z litwinem na przerwie podczas treningu na project management:
@rzet: hm.. też coś w tym jest, muszą minąć 2 pokolenia aby się sytuacja trochę poprawiła. Dla mnie nie pojęte jest jak można dać łapówkę, ba nawet nie potrafił bym tego zrobić. A znam takich dla których to chleb powszedni...
@LowcaG: a nie daj w jakimś szpitalu to zobaczysz...
@rzet: no właśnie nie daje(co prawda, zbyt wiele razy nie miałem ze szpitalami do czynienia, na palcach jednej ręki policzyć), i nie zauważam, żeby było jakoś nie wiadomo co, może akurat szczęście miałem.