Aktywne Wpisy

adisoniusz +297
Ogladam 12 gniewnych ludzi. Czarno-biały film gdzie 12 typów siedzi w pokoju i dyskutuje. Ale to jest dobre
źródło: temp_file4807261444847723908
Pobierz
vieniasn +77
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść

może ktoś mi podać racjonalne powody, dla których unika się używania w dzisiejszych czasach frameworków? jak słyszę, że ktoś chce pisać od podstaw własne standardowe komponenty, np.logowanie, które już istnieją, są używane, testowane i myśli nad nimi tłum ludzi, to zastanawiam się, czy stoi za tym jakaś głębsza idea, czy po prostu obrzydzenie przed nauką czegoś gotowego? Przecież to jest nielogiczne, nie mówiąc o tym, że nieekonomiczne i niepraktyczne.
Całe szczęście codziennie powstaje coś nowego. Nie ważne, że większość nie ma sensu. Liczy się to, że
PS. I proszę,
Widzisz, opisany tu przeze mnie pomysł ("hasło? po co mi hasło? nie chcę żadnych haseł wpisywać! ja tu nie widzę, co wpisuję, skąd mam wiedzieć jakie hasło wpisałem! co? na dodatek jeszcze dwa razy??!") i stworzone rozwiązanie z perspektywy czasu okazuje się jednak, że nie było takie do końca głupie, a większość ludzi faktycznie nie ma
Taki idiota jest reprezentantem większości idiotów w Internecie, więc czasami może wymyślić rzeczy, na które człowiek inteligentny by nie wpadł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@uirapuru: To może tak - ten idiota płaci, uprze się i chce mieć tak zrobione inaczej niż wszyscy inni na świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@uirapuru: I wyjebują cię z roboty (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: comment_PH05UjnBl62b22lHjZGQQ3tcybMQth6L.jpg
Pobierz