Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
heheh no dalej składaj pudełka za 5 euro na godzinę / fajnie się jeździ na szmacie? / ręce ci się nie wymoczyły od zmywaka? Może mi ktoś wyjaśnić to zjawisko?
#emigracja #bekazpodludzi #polakicebulaki
@patrol798: ok misiu, już ci mówiłam że masz rację, przestań się napinać :*
@aloalo83: W sumie. Dzięki za logiczne wyjaśnienie O_o. Odpowiedziałeś na moje pytanie, stawiam browara. /thread
Kto cie traktuje jako gorszego człowieka xD? Ktoś kto pracuje w biedrze za 2k pln i myśli, że pana Boga za nogi złapał?
Przyjdzie taki dzień, że p-------ę wszystko i wyjadę do Panamy - będę przesadnie wykształconym rybakiem mieszkającym w domku na plaży. Ten dzień się zbliża.
@Charles_Bukowski: też zawsze chciałam do Panamy, odkąd obejrzałam Prison Break ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nawet sie hiszpańskiego nauczyłam na tę okazję
@CiociaDobraRada: O, bo ja hiszpański bardzo słabo znam. Jeśli umiesz jeszcze sterować kutrem, to zapraszam.
@CiociaDobraRada: No właśnie też nie rozumiem, mam mnóstwo znajomych w UK i wszyscy pracują w zawodzie (tj. w jakichś firmach, startupach, np. jedna osoba w Blizzardzie w Cork, jedna w Londynie oprócz projektów za kasę pisze też doktorat, jedna robi bardzo duży projekt związany z kuratorstwem sztuki). Generalnie mają okazję wykorzystać wszystkie swoje
To ze myślę jak zarobić w inny sposob niż ciulanie? Wyjaśnij proszę ;)
Nie zrozum mnie źle, ja do Ciebie nic nie mam. Chodzi mi tylko o to, że takie ułatwianie startu jest korzystne szczególnie dla osób które nie są w stanie same tego ogarnąć / załatwić z Polski przed przyjazdem. A to z kolei sugeruje, że Twoją grupą docelową są ludzie, którzy na emigracji nie będą (przynajmniej na