@SuperPunia: Ja bym raczej napisala, ze ma problem sam ze sobą - a fachowo okreslilabym to terminem kompleksow. Widocznie utozsamia się z gosciem po lewej, więc asekuracyjnje hejtuje przystojniaka po prawej. Brzydki czlowiek nie lubi ładnych ludzi.
@8_in: Jakby dziwny był fakt, że "lamusowate" zachowania w wykonaniu przystojnych mężczyzn są bardziej akceptowalne. Ja proponuję wyobrażenie sobie dwóch lasek na podstawie obrazka powyżej. Brzydka lamuska i ładna lamuska, ciekawe którą by wybrali.
@abdonaty: @8_in: @SuperPunia: Ale się rozkręciły. @YourShadow556: współczuję cumplu, wpadłeś między młot a kowadło, teraz będziesz kuty i ogólnie p--------e. (✌゚∀゚)☞
@rafal-cegielski: liczy sie wyglad, ale nie jest priorytetem i jezeli sobie wmawiasz, ze bez wygladu nic nie zdzialasz to stawiasz sie na przegranej pozycji. Nie wliczam osob 1/10, ale to u obu plci.
@SuperPunia: @8_in: nie zrozumiałyscie. Facet nie wymyślalby głupich uzasadnien dla pięknej kobiety. Powiedziałby, że jest pusta, ale ładna, więc chce się z nią przespać. Kobiety za to domyślaja sobie pozytywne cechy. To przekazuje obrazek.
źródło: comment_ebFOR1Ce3gAGHHEYdwHiSqE5W39jruEA.jpg
PobierzBrzydki czlowiek nie lubi ładnych ludzi.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
W tym momencie mogłem już przestać czytać xD. Jeszcze żebyś napisał, że liczy się TYLKO wygląd... ale okej, oszukuj się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wliczam osob 1/10, ale to u obu plci.
@parasolki: Też się z tym zgadzasz? Widzę, że wreszcie przejrzałaś na oczy i zaczynają być z ciebie ludzie.
źródło: comment_0cRXFzKnsa1mYKJnowm8iGA45T6ZE8ZE.jpg
Pobierz@8_in: nie zrozumiałyscie. Facet nie wymyślalby głupich uzasadnien dla pięknej kobiety. Powiedziałby, że jest pusta, ale ładna, więc chce się z nią przespać. Kobiety za to domyślaja sobie pozytywne cechy. To przekazuje obrazek.