Wpis z mikrobloga

@lolcat5000:
Przekonanie, że dla kobiet liczy się wygląd faceta to największy mentalny przegryw.
Koleś po lewej to potworek z piwnicy, ale koleś po prawej to miękka c---a, pachnący kwiatuszek łaknący adoracji i podziwu, który przez swoją pasywność w najlepszym przypadku trafia do friendzone...
  • Odpowiedz
@YourShadow556: Po czym wnosisz, że koleś po prawej to "miękka c---a"? Koleś po lewej jest zwyczajne obleśny, jeżeli nie potrafi zadbać o swój wygląd (żeby wyglądać przyzwoicie i normalnie, nie musi być jakiś piękny-w obecnej wersji wygląda poprostu jak piwniczny stalker i budzi odrazę) to nie będzie potrafił zadbać o względy kobiety. Tak działa ludzi umysł, że od wyglądu wszystko się zaczyna. Koleś po prawej jest przystojny, wygląda bardzo dobrze,
  • Odpowiedz
@SuperPunia: Ja bym raczej napisala, ze ma problem sam ze sobą - a fachowo okreslilabym to terminem kompleksow. Widocznie utozsamia się z gosciem po lewej, więc asekuracyjnje hejtuje przystojniaka po prawej.
Brzydki czlowiek nie lubi ładnych ludzi.

• Odpowiedz
@8_in: Jakby dziwny był fakt, że "lamusowate" zachowania w wykonaniu przystojnych mężczyzn są bardziej akceptowalne. Ja proponuję wyobrażenie sobie dwóch lasek na podstawie obrazka powyżej. Brzydka lamuska i ładna lamuska, ciekawe którą by wybrali.
  • Odpowiedz
@SuperPunia: To co z tymi parytetami? Czyzby znowu podwojne standardy? To jak to w koncu jest? Mamy wygladac ladnie, czy mozemy w--------ć hamburgery? Nie wiem jak Ty, ale ja glodna jestem... znowu. Chyba bede gruba przez zarcie po nocy, ale przynajmniej jakis przegryw z internetu mnie nie porowna do miekkiej cipki, pachnącego kwiatuszka łaknącego adoracji i podziwu ble ble ble. C--j brzydalowi w dupe. xD
  • Odpowiedz
@YourShadow556:

Przekonanie, że dla kobiet liczy się wygląd faceta to największy mentalny przegryw.

W tym momencie mogłem już przestać czytać xD. Jeszcze żebyś napisał, że liczy się TYLKO wygląd... ale okej, oszukuj się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
koleś ma w avatarze jakieś chińskie bajki, już wystarczająco ma problemów z postrzeganiem rzeczywistości.

@parasolki: Też się z tym zgadzasz? Widzę, że wreszcie przejrzałaś na oczy i zaczynają być z ciebie ludzie.
  • Odpowiedz
@SuperPunia:
@8_in: nie zrozumiałyscie. Facet nie wymyślalby głupich uzasadnien dla pięknej kobiety. Powiedziałby, że jest pusta, ale ładna, więc chce się z nią przespać. Kobiety za to domyślaja sobie pozytywne cechy. To przekazuje obrazek.
  • Odpowiedz
@lolcat5000:

Koleś po lewej to potworek z piwnicy, ale koleś po prawej to miękka c---a, pachnący kwiatuszek łaknący adoracji i podziwu, który przez swoją pasywność w najlepszym przypadku trafia do friendzone...

Dobry
  • Odpowiedz