Aktywne Wpisy

thorgoth +1531
Kilkanaście tygodni temu Robert Buczyński pseudonim Buczooo postanowił pokazać koledze jak potrafi jeździć z szaleńczymi prędkościami po Warszawie. Obaj mężczyźni wysiedli do samochodu i w normalnym ruchu ulicznym zaczęli jeździć z ogromnymi prędkościami, gwałtownie przyspieszając i hamując.
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący

Piec_kaflowy_rozowy +131
Mirki pijcie że mną kompot.
W końcu naprawiłem opadająca podsufitkę w gruzie.
#motoryzacja #naprawiajzwykopem #majsterkowanie #zszywacz.
Więcej zdjęć w komentarzach
W końcu naprawiłem opadająca podsufitkę w gruzie.
#motoryzacja #naprawiajzwykopem #majsterkowanie #zszywacz.
Więcej zdjęć w komentarzach
źródło: temp_file716668349667204946
Pobierz

źródło: comment_ebFOR1Ce3gAGHHEYdwHiSqE5W39jruEA.jpg
PobierzWzrost - prawda, tuż za twarzą najważniejsza rzecz w atrakcyjności mężczyzny.
Silna sylwetka akurat jest powiązana z całą atrakcyjnością, tzn. gdy facet jest atrakcyjny z twarzy to najczęściej znaczy, że jego układ kostny jest też atrakcyjny (szerokie barki, łatwość
@SeismicShake: Dobra dobra... Po mojemu mokra c---a = s--s, a ty się zastanawiaj nad tymi swoimi "milimetrami" i sprzężeniami zwrotnymi ;D
No prawda.
I to nie jest wcale ciężki temat, wystarczy popatrzeć po ludziach czy własnych doświadczeniach. Po prostu w pewnym momencie człowieka oświeciło, że nie robi nic z kategorii PUA (czyt. pewnosc siebie, eskalacja, mowa ciała, zaprezentowanie charakteru czy czegokolwiek itd) a dziewczyny same się lgną i oceniają cię w superlatywach nie znając kompletnie, mówiąc, że s--s tylko w związku a ciągną
@SeismicShake:
Ewolucja wyposażyła nas do tego, by atrakcyjni byli dla nas partnerzy, którzy dają duże szanse na zdrowe potomstwo, KTÓRE PRZEŻYJE -- na tyle długo, by rozniosło dalej swoje geny. Jeśli ktoś wydawał się atrakcyjny, bo był "ładny", więc zapładniał kobiety, a potem nie zapewniał przeżycia im dzieciom, jego geny się nie rozprzestrzeniały i zanikły.
Ludzkie dzieci dojrzewają bardzo, bardzo długo. Musimy zapewnić im przetrwanie przez KILKANAŚCIE lat, zanim zdołają się rozmnożyć. Dlatego ojciec, oprócz genów pozwalających na urodzenie zdrowego dziecka, musi zapewnić temu dziecku (i rodzinie) przetrwanie minimum przez te
Aa, to już ten moment na rzucanie niby od niechcenia przechwałek jak w gimbazie?
W dzisiejszych czasach wygląd jest właśnie jeszcze bardziej istotny przez obecną ekonomię, dzięki której kobieta nie musi wychowywać dziecka w lesie gdy mężczyzna poluje na króliki, tylko sama posiada autonomię oraz wnosi wkład w rodzinę (może u nas to jeszcze nie jest tak widoczne ale na zachodzie jak najbardziej). I gdy decyzję jeszcze kiedyś podejmowała przez użyteczność faceta a nie uczucia wobec niego tak teraz może sobie pozwolić na kogoś z własnego wyboru względem kompatybilności fizycznej ORAZ umysłowej.
Nadal mam po prostu wrażenie że mylisz użyteczność faceta z jego odbiorem fizycznym przez kobietę. Też pewnie gdybym miał wybór wybrałbym w miarę ładną bogatą niż przepiękną bez grosza ;) Tylko, że z pociągiem seksualnym to nie ma
@drCox: Oj tam, wstaw sobie jakąś celebrytkę. :D
BTW Zajebiście, ziomek usunął mi komentarz, bo wspomniałem, że lubi mangę. :D