Aktywne Wpisy

thorgoth +1390
Kilkanaście tygodni temu Robert Buczyński pseudonim Buczooo postanowił pokazać koledze jak potrafi jeździć z szaleńczymi prędkościami po Warszawie. Obaj mężczyźni wysiedli do samochodu i w normalnym ruchu ulicznym zaczęli jeździć z ogromnymi prędkościami, gwałtownie przyspieszając i hamując.
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący

Piec_kaflowy_rozowy +122
Mirki pijcie że mną kompot.
W końcu naprawiłem opadająca podsufitkę w gruzie.
#motoryzacja #naprawiajzwykopem #majsterkowanie #zszywacz.
Więcej zdjęć w komentarzach
W końcu naprawiłem opadająca podsufitkę w gruzie.
#motoryzacja #naprawiajzwykopem #majsterkowanie #zszywacz.
Więcej zdjęć w komentarzach
źródło: temp_file716668349667204946
Pobierz

źródło: comment_ebFOR1Ce3gAGHHEYdwHiSqE5W39jruEA.jpg
PobierzPrzekonanie, że dla kobiet liczy się wygląd faceta to największy mentalny przegryw.
Koleś po lewej to potworek z piwnicy, ale koleś po prawej to miękka c---a, pachnący kwiatuszek łaknący adoracji i podziwu, który przez swoją pasywność w najlepszym przypadku trafia do friendzone...
Brzydki czlowiek nie lubi ładnych ludzi.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
W tym momencie mogłem już przestać czytać xD. Jeszcze żebyś napisał, że liczy się TYLKO wygląd... ale okej, oszukuj się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wliczam osob 1/10, ale to u obu plci.
@parasolki: Też się z tym zgadzasz? Widzę, że wreszcie przejrzałaś na oczy i zaczynają być z ciebie ludzie.
źródło: comment_0cRXFzKnsa1mYKJnowm8iGA45T6ZE8ZE.jpg
Pobierz@8_in: nie zrozumiałyscie. Facet nie wymyślalby głupich uzasadnien dla pięknej kobiety. Powiedziałby, że jest pusta, ale ładna, więc chce się z nią przespać. Kobiety za to domyślaja sobie pozytywne cechy. To przekazuje obrazek.
Dobry