Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +98
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
yahoomlody +131
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

zainteresowałem się ostatnio platformą Unity i programowaniem gier, więc postanowiłem spróbować swych sił. Znalazłem pakiet startowy do tworzenia arcadowej strzelanki kosmicznej i postanowiłem coś z tym zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°). Narazie dużo nie ma, ale o to efekt mojej pracy do tej pory:
Galaxinz
kolejnym etapem będzie dodanie nowych bonusów, high scores, oraz oczywiście jakiegoś AI dla tych tępych wrogich stateczków, które rozwalają również swoich ( ͡° ͜ʖ ͡°). Będą musieli się postarać, by zniszczyć Ziemię...
Ps. A jak ktoś posiada jakieś modele, które mogłbym wykorzystać w projekcie, to chętnię przyjmę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#unity3d #programowanie #tworczoscwlasna #gamedev
źródło: comment_eJLQ0hlIguHleBmh1Ma2DSMhTRVEQxnI.jpg
Pobierz