Aktywne Wpisy
jfrost +167
Czy jakiś wykopowy lingwista (ze specjalizacją #alkoholizm) mógłby pomóc w przetłumaczeniu tej wypowiedzi na język polski?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Czemu płaczący tutaj tagowicze ni wpakowali się w bk2%? Jakie były u was powody? Przecież z punktu widzenia osoby zainteresowanej, to był program w pytę. Brak wymogu wkładu własnego (jak jakiś miałeś to już w ogóle ekstra) czy korzystniej liczona zdolność kredytowa. Dla pary to wystarczyło, żeby oboje zarabiali pewnie ze 4,5 netto na Uop i już mieli 600k zdolności. Gdyby mi starzy wcześniej kawalerki nie kupili, to pchałbym się po same
Wpisujesz nazwę swojego ulubionego kawałka, wyskakują ci użytkownicy, którzy ten kawałek posiadają. Możesz [w większości - choć nie zawsze] obejrzeć co mają w tym samym folderze i jak widzisz, że upodobania podobne to ściągasz cały folder - lub pojedyncze kawałki. Miód malina - po jakimś czasie masz kupę nowej muzyki od kogoś o podobnych zainteresowaniach.
Pięknie???
Poniżej moja [czerwony] rozmowa...
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Ręce opadają.
#soulseek #muzyka #muzykaelektroniczna #rozmowa #konwersacje #czat #cojegrane #j--------e #receopadaja
#k------c wszyscy oburzenie, że ludzi ścigają za piractwo - a jak udostępnić coś z własnej kolekcji, najprawdopodobniej - nie własnej muzyki... to #buldupy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Jubei: pogadałem i może się dogadamy, ale daleko to
@Jubei: no właśnie nawet nie mówię ile lat zbieram, żeby nie wyszło jaka stara d--a jestem ( ͡º ͜ʖ͡º)
ja to chyba jestem jakiś inny, bo szczerze nie rozumiem, dlaczego nie rzucić się komuś na pliczory ( ͡° ͜ʖ ͡°) sam wiem ile bólu kosztuje, przesłuchanie 30 żeby wybrać 1, ale nie robię z siebie męczennika bo
@Jubei: nawet tak nie pomyślałem b^.^d