Aktywne Wpisy
nowszyja +29
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +54
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

Ja np:
-rushowanie w CT
-celowanie w podłogę
-bezmyślne kupowanie broni
Jakieś swoje propozycje/doświadczenia macie?
Ciekawostka: Na hiszpańskich serwerach też zwyzywają twoją mamę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#csgo
- oślepianie samego siebie flashem
- podczas pistoletówki naku******e aby tylko wystrzelać naboje, celuje się przy okazji
- nie używanie smoke, ale ten do zzmyłki to zawsze kupią i rzucą na spawnie
- "i'm best with awp" czy "gimme deagle"
A najgorzej jak są 3-4 w teamie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeśli o mnie chodzi, to często ruszam pierwszy w sytuacji stykowej, nie potrafię wyczekać i przez to ginę.
Od razu można poznać kogo mamy w drużynie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Plus:
- Kucanie przed strzałem i stawanie się tym samym najłatwiejszym celem jeśli chodzi o strzał w banię.
- Kucanie w CS:GO wcale nie zmniejsza recoila, sprawdźcie sobie sami jak nie wierzycie ( ͡º ͜ʖ͡º)
- Oślepianie swoich
- Movement kobry
- FFA czyli nie gram zespołowo znane jako jestem wolnym strzelcem.
Ja tam jeszcze np. skacze jak wychodzenia zza winkla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sprawdź sam a ułatwi Ci to grę w późniejszym etapie MMów :P
@Puccini: jest
@MightLight: dokładniej to kiedy spray nie wejdzie, pestkując nie trzeba kucać zazwyczaj. Co do wychodzenia schodkowego - popieram. Zawsze to się oberwie od 1, nie 3...