Wpis z mikrobloga

@kejwmen: nie wiem, jakos dziwnie mi to dziala, show i hide mam od poczatku i gdy klikne hide to sie chowa i kliklne show i sie wysuwa, i znika ten od show czyli dobrze, ale klikne hide i juz sie show nie pokazuje :(
@kejwmen: ok juz rozwiazalem prawie wszystko, nie wiem jak zrobic, gdy juz zniknie mi ten div co chce, to jak zrobic aby pojawial sie ten od show, zebym mogl kliknac jeszcze raz?
@DOgi: dzieki :) ale jak mowie, metoda prob i bledow doszedlem do tego, przejrzalem przyklady i brakowalo mi jednej rzeczy, aby nie pokazywalo w divie chyba to bylo domyslnie :) a druga to w przycisku w action dodac reszte a nie kombinowac w jquery wsadzac kody w pliku do tworzenia :)

ale dzieki przyda sie na przyszlosc, na pewno nie raz skorzystam z tego :)
@porque: bez tego to za bardzo nic nie zrobisz, dokumentacja jest zrobiona bardzo przyzwoicie, ale czasem trzeba dużo się naklikać, żeby znaleźć to czego się szukało. Jak już będziesz kojarzył zasady tego frameworka, to zobacz na http://jqapi.com/ - to alternatywna przeglądarka dokumentacji. Może Ci się spodoba ;)
@DOgi: to znaczy, szczerze mowiac, ucze sie railsow, a jak mi brakuje czegos bardziej dynamicznego bez odswiezania strony, typu dodawanie bez odswiezania strony, czy wlasnie takie show i hide, to probuje to jakos polaczyc :) ale pozniej mam zamiar tez postudiowac javascript i te wszystkie jquery itp, bo jest to szalenie przydatne i powiedzmy sobie szczerze, nie da sie bez tego zyc :) a jak na razie pytam sie o porady