Wpis z mikrobloga

• 2
Jak ustawić tapetę w #android żeby się nie rozjezdzala? Mam zdjęcie pionowe i chce żeby tapeta tez była w pionie. A ona się ustawia w poziomie i rozjezdza się na trzy pulpity i wygląda to jak gowno.
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Felonious_Gru: no czytałem na forum Android ze na cyanogenmod tez ramu brakuje..
Jedyna przewagą nad samsunigem jest wykonanie. Metalowa ramka, co bardzo pomogło przy kilku upadkach :P
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Felonious_Gru: coś jest spierdzielone, i żadne aktualizacje od Sony tego nie naprawily. Ponoć to nie wina oprogramowania

@sebek1987: jeśli nie korzystasz z jakichś mało znanych aplikacji to Windows Phone. Juz dawno bym się przesiadł na WP ale używam Anki droid i niestety nie ma go na WP
  • Odpowiedz
@sebek1987: Według mnie nowsze motorole i nowsze LG.

Bawiłem się Samsungiem S5 i samsungiem A3 i nie wiem za co te pieniądze wołają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie wiem jak nowe Sony, ale dla mnie "od zawsze" sony było sprzętem drogim jak na swoje parametry.

Ostatni porzadny Samsung, który posiadałem to był i780, a potem miałem jeszcze dwa zanim uciekłem od tej marki.
  • Odpowiedz
@pw1: Ja to tylko iOS ale mojemu różowemu htc one juz sie znudził i rozglądam sie za czymś konkretnym. Ona potrzebuje andka bo ma kilka aplikacji ktore nie działają na wp.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Felonious_Gru: to jest oficjalne. http://ankisrs.net
Windows Phone/Windows Mobile/Windows RT
No offline client is available, but you can review with AnkiWeb. As I have my hands quite full already, there are no plans for a client for these platforms in the near future.
  • Odpowiedz