Aktywne Wpisy

wykop +25
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +6
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

#python #programowanie #tutorial #naukaprogramowania
@rocendroll: nie szukasz kursu pythona tylko kursu program do klikania zeby wydawalo sie, ze programuje w pythonie.
requirements.txt) w ramach aktywowanego virtualenv. Wpisz sobie te dwa hasła w google, na pewno coś znajdziesz.Jeśli chodzi o IDE, chyba jedynym sensownym rozwiązaniem jest PyCharm. Warto
Znalazłem za Ciebie http://www.wykop.pl/wpis/9876900/python-naukaprogramowania-programowanie-wstep-pod-/
Komentarz usunięty przez autora
przez pip nie wchodzi bo błąd, przez konsole (przez polecenia co by się dostać do tar/tgz) nie wchodzi bo błąd, w środku nie ma żadnych plików którymi miałbym to zainstalować. Czemu, czemu to musi być tak nieintuicyjne?! Dalej trwam przy swoim że mam projekty które chcę zrobić i chcę nauczyć się Pythona.chociaż. ale zniechęciłem się już
Mam nadzieje że Ci się spodoba, wszystko tłumaczone krok po kroku.
Po drugie: używaj Pythona 2.7, z 3 wiele bibliotek po prostu nie działa.