Aktywne Wpisy

Volantie +3
z calym szacunkiem ale czy tylko ja mam takie wrazenie, ze nawet jakby jakims cudem jutro doszlo do zakonczenia wojny to i tak przez minimum 10 lat ukraina do nato nie wejdzje?
korupcja, panstwo-bankrut, no na zdrowy rozsadek kto takie truchło chce miec u siebie jako sojusznika.
Oczywiscie, ze kiedys tam ukraina wejdzie ale to obstawiam za kilkanascie lat, chyba ze tam bedzie ciagle strefa wojny to moze nie wejsc nigdy
#
korupcja, panstwo-bankrut, no na zdrowy rozsadek kto takie truchło chce miec u siebie jako sojusznika.
Oczywiscie, ze kiedys tam ukraina wejdzie ale to obstawiam za kilkanascie lat, chyba ze tam bedzie ciagle strefa wojny to moze nie wejsc nigdy
#

smutny_login +2
To uczucie gdy jestem tak brzydki że mimo zarabiania około 25k ZERO KOBIET jest zainteresowanych moją osobą
A tak naprawdę to śpieszę z oświadczeniem, koniecznie dla świętego tagu - rodzice nigdy mi nie pomagali, wszystko zrobiłem sam, rodzina zawsze podcinała mi skrzydła twierdząc że nic co zaplanowałem się nie uda - tak więc czy to pretekst do bohatyra?
#przegryw #depresja #podrywajzwykopem #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
A tak naprawdę to śpieszę z oświadczeniem, koniecznie dla świętego tagu - rodzice nigdy mi nie pomagali, wszystko zrobiłem sam, rodzina zawsze podcinała mi skrzydła twierdząc że nic co zaplanowałem się nie uda - tak więc czy to pretekst do bohatyra?
#przegryw #depresja #podrywajzwykopem #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

#ukraina #rosja #banderowcy
@lukaslm:
@lukaslm: no ja też mam taką nadzieję, ale jak widać po ostatnich wyborach Swoboda i pokrewne to plankton polityczny
macie trupa w szafie bracia Ukraińcy. Teraz, kiedy bijecie się z Moskalem, nie jest to najlepszy czas na to, ale przyjdzie moment kiedy będziemy musieli o tym porozmawiać.
@donmuchito1992: InternetowyJanusz bierze takich nacjooszłomów poważnie, ale dziwne, że tylko tych polskich. Brak konsekwencji.
Trochę spóźnili się z podlinkowaniem tego filmu o dwa lata. A z resztą przecież to i tak nie robi różnicy.
Przypominam tylko, że tak samo w 2013 roku ludzie pokroju tych, co brali udział w tym nazwijmy to "happeningu", śpiewali pod ambasadą rosyjską "Ruska #!$%@?" a teraz z tymi "#!$%@?" się bratają. Ba, nawet niejaki Grzegorz Braun, hist(e)oryk związany ze środowiskami narodowców nagle zmienił kurs na
I tak samo ci panowie na filmiku, niby działają na rzecz Ukrainy,ale tak naprawdę jej poważnie szkodzą. Przez nich @donmuchito1992 musi się wstydzić za swoich pobratymców. Wykonują oni świetną robotę moskalom: dają im dowód, że ich propaganda jest prawdziwa.
Baderowcom, którzy w czasie wojny zaczęłi mordowanie Polaków też wydawało się,
Tak skończy każdy kto będzie rozpalać wrogość pomiędzy bratnimi narodami, pomiędzy Polską i Ukrainą.