Wpis z mikrobloga

w braku uwielbienia i gównoszacunku do gwiazdek / celebrities tak wychowuję i uświadamiam

"wielka osobowość" w UK, z którą spotykały się koronowane głowy tego kraju i inni wielcy, gwałciła dzieci w każdym zakątku tego kraju.

Z ostatnich wiadomości i tylko ostatnich wiadomości, w szpitalu w #stoke wykorzystał około 63 osoby. Gdzie miał nielimitowany dostęp do każdego z rejonów szpitala. Działo się to w latach 1968-92.

Mówi się, że mógł korzystać z takich przywilejów w kolejnych 41 innych szpitalach na terenie #uk

Dziewczynka lat 11, miała zostać wykorzystana seksualnie, niedługo po operacji związanej z rakiem skóry. Pielęgniarki uciszyły ją gdyż #pedofil S był podobno zbyt finansowo ważny dla szpitala.

Każdy ze słabością do gwiazdek jest potencjalnym gównojadem

#oswiadczenie #dzieci #szpital #gownozjady #bbc #pedofilia #celebryci #arianagrande #taylorswift
źródło: comment_y4mBkrBHl6H56mYiRwBx2jidmYg2MGQy.jpg
  • 7
@klonpvv: a czemu spłaszczasz taki problem jak pedofilia, do tak idiotycznych wniosków? Czy jeśli ten typ miał bzika na punkcie innych rzeczy / osób to znaczy, że ludzie z takim samym "bzikiem" są potencjalnymi gwalcicielami? To, że lubię jakąś artystkę / celebryrkę nie znaczy, że możesz mi insynuować bycie pedofilem. Wypraszam sobie.

A co do samej sprawy, to musi się zmienić myślenie ludzi, którzy na takie coś przyzwalają, bo serii tych
@Zyvalt: jeśli jesteś fanem lalek z star wars, albo czerwonych czajników i uwielbiasz to nad życie, to proszę bardzo pozwól tym rzeczom nieożywionym gwałcić ile wlezie, nie mam obiekcji, więc nie trafiłeś kompletnie

jeśli natomiast nie zauważyłeś kultu celebrytów, który jest dość mocno #!$%@? [jeśli żyjesz w PL to jeszcze dużo nowego masz do zobaczenia] to może jest to dla ciebie spłaszczenie problemu, nie dla mnie. Owszem to jest tylko jeden