Wpis z mikrobloga

Ała.

Laska funduje Ci bilet do Francji, gości Cię a Ty dajesz d--y jej facetowi, patola w uj.

Publicznego prania brudów nie znoszę, ale z drugiej strony dziewczyna zwyczajnie działa w nerwach, oczywiście nie usprawiedliwiając tego zjawiska.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=405921746235456&id=100004529015616

#bekazpodludzi #patologiazewsi #zwiazki
L.....3 - Ała. 

Laska funduje Ci bilet do Francji, gości Cię a Ty dajesz d--y jej ...

źródło: comment_1tekD5rbaCRImnHu37eXu2P27CZ2Q8hW.jpg

Pobierz
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lim3: Równie dobrze mogła to sobie wymyśleć w jakimś konkretnym dla siebie celu. Gownoburze zrobiła wśród znajomych, ciężko będzie im udowodnić swoją niewinność. Od razu wyskoczyła z tematem dzieci, aby każdego za serce chwyciło i znienawidził parkę. Takie tam drugie skojarzenie=P
  • Odpowiedz
@Lim3: podziwiam te część społeczeństwa, która bez gruntownej wiedzy, naturalnie potrafi wykorzystać potęgę mediów społecznościowych i zaorać taką osobę ;D Co prawda zbombardowała przy okazji kilkanaście innych osób, ale i tak - wyborne :D
  • Odpowiedz
Pranie brudów na fb jest zwyczajnym chamstwem. Dla zasady bym skierował sprawę tam gdzie trzeba. Sądzę, że obie są warte tyle co przysłowiowe karyny - jedynie walczą zaciekle między sobą o jedynego bo im latka lecą. Najsmutniejsze jest to, że dobro dzieci nie mają na uwadze, tylko swoje.
  • Odpowiedz
@Lim3: Mój kumpel z dawnych czasów (licealnych), nazwijmy go Mati, miał dziewuszkę. Dziwnym zrządzeniem losu okazało się, że ma ona rodzinę w norskiej wsi, w której teraz mieszkam, więc czasem tu przyjeżdżali we dwójkę w odwiedziny i/albo popracować. Spotkanie z Matim po 9 latach od zakończenia szkoły w jednej firmie 1500 km od domu - niezły szok, nawiasem mówiąc. ;)
Ale wracając do sprawy. Dziewuszka przyjechała tu w okresie świątecznym
  • Odpowiedz
@migdal91: Ruchanie na boku zależy od wielu złożonych czynników. Począwszy od moralności, przez psychikę, wrażliwość i uczucia (co bezpośrednio wynika z poprzednich) - ale także fundamentu można doszukiwać się w akceptacji i poparciu społecznym, zwłaszcza u jednostek kierujących się mocno tym kryterium.
  • Odpowiedz
@migdal91: Chcę Ci powiedzieć że nie potrafisz czytać.
Ale że jestem z reguły miły i staram się przekazywać ludziom troszkę wiedzy, skopiuje Ci jeszcze raz tę samą wiadomość:

Ruchanie na boku zależy od wielu złożonych czynników. Począwszy od moralności, przez psychikę, wrażliwość i uczucia (co bezpośrednio wynika z poprzednich) - ale także fundamentu można doszukiwać się w akceptacji i poparciu społecznym, zwłaszcza u jednostek kierujących się mocno tym kryterium.

A teraz
  • Odpowiedz
@migdal91: Tak, wiele od tego zależy. Nie dokładnie w sposób który opisujesz, lecz ma to znaczący wpływ. Sa jednostki bardzo podatne na opinie, wręcz uzależnione od niej. To tez leży w psychice. Takie uzależnienie może przekładac się realnie na strach i obawy, różnego rodzaju lęki wykluczenia itp.

Taka osoba nie zdradzi nigdy partnera, bo 1. otrzymuje od niego akceptację, 2. boi się reakcji swojego otoczenia, grupy, może i nawet utraty.
  • Odpowiedz
@migdal91: W ten sposób. Cóż, u mnie wykop i większa aktywność na nim zaczyna nakładać się z pewnymi stanami psychicznymi których doświadczam, jestem świadomy a tkwie w nich i analizuje, rozgrzebuję. Zawsze radzę sobie sam z problemami, teraz niestety kręcę się w kółko i ganiam własny ogon.
Strata czasu jest okropna, ale skoro go tracisz - to Cie na to "stać" pod względem tegoż czasu. :) Historie trzeba trzymać z
  • Odpowiedz