Zapraszam Was w najbliższy piątek (20.02) na audycję z serii #folkowica - chciałabym, aby mój powrót był okraszony moimi ukochanymi #folk.owo - #metal.owymi brzmieniami :D Jak Was znam to na pewno dołożycie do pieca i będzie jak zwykle wspaniale!
Oczywiście zbieram propozycje! Przypominam szybko zasady - każdy może zaproponować dwa kawałki, które powinny się wpisywać w folkową tematykę, a które łącznie czasowo nie powinny przekraczać 10 min. Jeśli chcecie zaproponować dłuższy utwór, to jak najbardziej możecie, ale wtedy przysługuje Wam tylko jeden :) Jeśli będzie bardzo dużo propozycji, to niewykluczone, że podzielę materiał na dwie folkowe audycje :)
Mam nadzieję, że nie zapomnieliście o mnie jeszcze i zaskoczycie mnie frekwencją! Bo powiem Wam tak totalnie w tajemnicy:
SŁUCHAWKI NASMAROWANE?
Zgadnijcie kto wraca do #radjo? :)
Zapraszam Was w najbliższy piątek (20.02) na audycję z serii #folkowica - chciałabym, aby mój powrót był okraszony moimi ukochanymi #folk.owo - #metal.owymi brzmieniami :D Jak Was znam to na pewno dołożycie do pieca i będzie jak zwykle wspaniale!
Oczywiście zbieram propozycje! Przypominam szybko zasady - każdy może zaproponować dwa kawałki, które powinny się wpisywać w folkową tematykę, a które łącznie czasowo nie powinny przekraczać 10 min. Jeśli chcecie zaproponować dłuższy utwór, to jak najbardziej możecie, ale wtedy przysługuje Wam tylko jeden :) Jeśli będzie bardzo dużo propozycji, to niewykluczone, że podzielę materiał na dwie folkowe audycje :)
Mam nadzieję, że nie zapomnieliście o mnie jeszcze i zaskoczycie mnie frekwencją! Bo powiem Wam tak totalnie w tajemnicy:
Wasza Miśka ʕ•ᴥ•ʔ
#wykopfm #gawrafm #niedzwiedziowaniezkucowica
@3nriqu3, @abdonaty, @arkham62, @artie92, @artur231, @Aterr, @axelek14, @Aysorth, @Bagiety, @Bartek2016, @beliver, @beroslaw, @bewuce, @Blaskun, @boqaz, @browarPL, @bucia, @ChanandlerBong, @cherrycoke2l, @code_art,
Nie chcesz / chcesz być wołany na daną
@CoJaToNieTY, @Creep, @Dave987654321, @Denyrim, @dinn, @Dipolarny, @dombol, @Dork, @draem, @drakkein, @draven275, @dystanazja, @dziemniak, @Endrius, @ereswude, @ewa321, @facepalm009, @Famina, @February, @FLAC,
@Fraxinus, @frobenius, @fuechsinn, @FunkyMonkey, @FYDITM, @F_scratcher, @galonim, @Gentz, @GetRekt, @gloom, @Golibroda, @gomello, @gosvami, @Gottlosigkeit, @GraveDigger, @GreenIsNotACreativeColor, @grodd_belham, @groszek71, @Grouplove, @Grzmotozaura,
@Guti37, @hadriano, @HetmanPolnyKoronny, @hidd3n13, @Hiisi, @Hirage, @Horpyna88, @hurin, @iGerrard, @irs, @izycka, @jacekbe, @Jajowarek, @janek_rewolta, @jestem-tu, @johnny-oio, @k0lasz, @kajelu, @kamil_snk, @Kaphadri,
@Karlos02, @karolziom22, @karpatka_, @KidLavi, @kielbasa_zur, @Kisieliusz, @Klejrol, @Kodziak, @Kopamatakawapl, @Kozak_Lkr, @krdewra, @KrizirK, @krzychu3, @laki1, @layla__, @lennyface, @leworwel, @Loloman, @lomir, @Longi,
@Lordzio, @Lukassz, @lukaszka, @manorips, @marc1027, @marcuus2, @Maria-Sklodowska-Curie, @mariusz-wieckowski-54, @marlonbrando, @max1m0-, @Mayeek, @Mazgens, @McSayerPL, @Mcy7880, @Mel108, @Melisandre, @Michau89, @millo216, @mourise, @MroczneCiacho,
@Murzinio, @mysteriousnotme, @M_K_Z, @ni-hu-ja, @NiebieskiPrzepychaczDoUszu, @nikiszafa, @npckarol, @OttmanGerroso, @Panciu2, @pan_nomad, @parodiaczlowieka, @Paulie90, @pazzdi, @perrymaniak, @Piesa, @Pieszy_Easy_Rider, @Plex, @plonace_kalosze, @PrzemytnikCzosnku, @PureeZiemniaczaneNaZimno,
@PyraPrzeznaczenia, @radd00, @raksu, @Ramirezi, @Randallovy, @RARvolt, @Ratriczek, @Ridicz, @Rilekt, @ronin88666, @ropppson, @rudeangie, @rudy2007, @RUNDMC, @RychuPeja2, @r__d, @saimonm, @shdw, @sirKruk, @SirPsychoSexy,
@SkunksZlodziejaszek, @SmieszekPozaKontrola, @Sneakerro, @somsiad, @soweczka, @SpiacyBeduin, @Stekso, @SteveDogs, @Stitch, @Stopa_Stefana, @Strongwine, @sunspots, @szalbierz, @SzaryKoniecPrzyprawy, @szczenyslaw, @SzewskaPasja, @szybybyzs, @TakMowilaMiCiocia, @teofaniusz, @Tique,
@Trzesidzida, @Trzeszcz, @tygryszglowagolebia, @tyna0, @user_Adrian, @vaandee, @vagner, @vanschorst, @Veganox, @vexov, @VoodooChild, @wesolybanan, @Widelka, @Wiedmolol, @Wilt0n, @Wruszbita_Maciej, @WykopanyUser, @Wyrewolwerowanyrewolwer, @Yaman, @Yduhc,
@yeestorm, @YourNightmare, @zagor, @Zielarz25, @zielnoka, @Zielony34, @zordziu,
Nie chcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
Czekam na zapchanie pw zacnymi folkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@mourise: Dekapy na folkach, ta ;>
@Jormungand: Co znowu? :P
@Stitch: No elo :D