Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +725
Ten wpis jest najlepszym dowodem na to, że korpo to już nie praca, tylko przedszkole dla 30-letnich kobiet ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pracbaza #korposwiat #heheszki
#pracbaza #korposwiat #heheszki
źródło: 865C358C-3F07-4D80-B932-46F2D5AFB2AA
Pobierz
f9JXBEArQ2H4TKl +148
Bezwarunkowy dochód podstawowy już istnieje.
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
źródło: image
Pobierz

#programowanie #naukaprogramowania #csharp
źródło: comment_PpiKX9DlQ9pWtQZhcVb88HZJmSb5O0fb.jpg
Pobierznie da się, obejście:
http://stackoverflow.com/questions/4360301/can-a-background-image-be-set-on-a-winforms-textbox
takie zawody powinny być, można by strone zrobić na której każdy dostaje temat i zbiera się levele za jak najszybsze wynajdowanie info
pytanie po co chcesz to robić? mnie strasznei irytowały obrazki pod textboxem w czasach jeszcze windowsów 98
Chyba, że to coś w pracy i musisz się bujać z WinFormsami.
ahh, nie pomyślałem o watermarkach, to możesz ew watermarka nałożyć na textboxa jako image półprzezroczysty, można ustawić przekazywanie eventów w dół takich jak kliknięcia itd itp, i po kliknieciu na image przenieśc focus na textbox itd... albo zrobić to w wpf ;d
aaa to ja nie skumałem w ogóle ocochodzi.....:D
źródło: comment_9OUHrQaaM8YotZ52ePougTf6Au3POJrF.jpg
Pobierz