Aktywne Wpisy

wiedzmy +3
Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale spróbuję.
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem

Poroniec +123

W zasadzie ta aktualizacja była pretekstem do przetestowania unityads, wrzuciłem ten system do gry, implementacja jest banalnie prosta. Za obejrzenie reklamy możemy dostać dodatkowe 1000 hajsu, do p---------a w sklepie z SIEDMIOMA EKSCYTUJĄCYMI NOWYMI POSTACIAMI!
Pozdro :)
Teraz biorę się ostro za contraband (tytuł roboczy) :s
Do końca roku pozostało 331 dni.
------------------------------------------------------
#odzeradogamedevelopera
źródło: comment_kSJnM66RAke0AatyVhUsAWXcm0p6yPQ2.jpg
Pobierz! Bo mam Nokię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie krytykuje, bo sam bym zapewne tak zrobił, a nowe postacie pewnie przyciągną trochę graczy.
źródło: comment_8oRhGShqNupKwdJvWjgwmJ7er8wS3lQQ.jpg
PobierzA tak na poważnie to faktycznie powinienem dodać jakieś info za co ten hajs.
źródło: comment_bLDqFoNQj0tqg9Qei5y4GWNUKFTKsNLO.jpg
Pobierz