Wpis z mikrobloga

:DDDDDDDDD

Ale mi koleś zrobił dzień :DDDDDDD

Trochę się udzielam ze swoimi rysunkami "poza" wykopem. Nagle patrzę, dostaję wiadomość na reddicie.

Hey, I've seen your work around "nazwa subreddita" and really really like it. My friend and I are working on a video game right now and we're looking for someone to do a little bit of concept art for the main character classes. If you're interested that'd be really awesome! So let me know, it would probably be about 20 pictures. Thanks!

Już pomijam fakt, że się do tego nie nadaję, ale postanowiłem się dowiedzieć czegoś więcej, o tym ich "projekcie".

Podali mi link do konceptów, tekstów i ogólnie planu "gry".

Pytam się dalej, jak sobie to wyobraża, w jakim stylu to ma być:

World of Warcraft and runescape, just look up how the characters are portrayed there

To już zaczęło być ciekawe. Pytam dalej...

We are still in developmental stages, once we have a strong portfolio, website and idea of exactly what we want we are going to look for a bigger crew of developers and such

Ale spoko, jak ktoś ma aspirację na robienie MMO w trzy osoby... to proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gdybym dostawał dolara, za każdym razem, gdy widzę projekt gry MMO w jakimś temacie, a zabiera się za niego zespół od 3 do 5 osób i ze swoim pomysłem chce podbić świat...

#gamedev #heheszki #gry #mmorpg
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach