Aktywne Wpisy

Naczelna_Hedonistka +148
Jesteście ciekawi jak wygląda 140 pierogów i 160 uszek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
źródło: 1000023193
Pobierz
Teuvo +11
tak się składa że najlepsze smaki monsterów to te cytrusowe czyli nitro, V46 w wersji z cukrem oraz bez, lemoniada, ruby red
jest jeszcze parę dobrych niecytrusowych jak np. ultra piczy kin, nitro brzoskwiniowe, pacific punch, pewnie jeszcze coś ale to i tak tier 2 co najwyżej
jest jeszcze parę dobrych niecytrusowych jak np. ultra piczy kin, nitro brzoskwiniowe, pacific punch, pewnie jeszcze coś ale to i tak tier 2 co najwyżej

Jeśli będzie 100 plusików wylosuje spośród plusujących grę na steam: Orcs Must Die! 2: Complete Pack
#rozdajo #rozdajosteam #csgo #ace #clutch
Źle nie jest:
- filmik trwa 29 sekund, a na początek akcji czekamy do połowy (14 sekunda)
- w momencie rozpoczęcia akcji dałeś rozmycie, czyli chyba w najgorszym momencie. Kompletnie nic nie widać. Gdzie masz celownik czy cokolwiek.
- z muzyką jak kto woli, niektórzy dają techno inni dubstep ja wolę coś spokojniejszego.
Ten post nie ma zamiaru obrażenia ciebie bądź Twojej twórczości, jest jedynie subiektywnym MOIM zdaniem.
No powaga http://www.wykop.pl/wpis/11237678/#comment-33556628
Super :D, fajny ace!
Oglądałem to w 720p. Jeśli chodzi o ten fragmovie który wysłałeś, owszem jest nakładanych pierdyliard efektów, ale nie w trakcie akcji a pomiędzy nią taka dość ważna różnica :), że przy każdym strzale widać w co gracz strzelał i jak strzelał. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: Tylko kogo teraz stać na sony vegasa :<.
Darude - Sandstorm?
ŁUP? Pirat z Ciebie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Jarmula zgłoś się na pw po wygraną
Aha i zabij dla mnie kilka orków (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_yjLWviGiNDfxoKSIH6xEl5TvFbc4Dvxb.jpg
PobierzNie ma dużych ale ja ich nie spełniam tak przynajmniej twierdzi "can you run it"
Tak czy inaczej #rozdajo dobiegło końca ale wkrótce zrobię kolejne, aby to więcej mirków zadowolić. Może jakiś pinball?
"Użytkownik nie chce odbierać wiadomości prywatnych od Ciebie"
Masz czas na zmianę tego do godziny 22:30 dnia następnego w innym przypadku 2 osoba z listy dostanie grę ( ͡° ʖ̯ ͡°)