Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Axoi: dobra, skończ p-------ć. Sam się srałem przez pół roku, że nie zdam matmy, a w końcu zdałem na 2-gim. 90% i tak nie może u--------ć, bo w dziekanacie zobaczą, że coś nie tak. Poza tym zawsze przysługuje Wam komis, jeśli zakres materiału nie zgadza się z Syllabusem. Jak uwalisz pierwszy semestr, to nie przeniosą Cię na drugi. Jak chcesz zacząć ponownie za rok to rekrutujesz się od nowa, warunków
  • Odpowiedz
@Axoi: Dodam tylko, że na początku zawsze się wydaje, że prowadzącego p----------o. Potem popatrzysz na ten materiał i jednak się okaże, że wcale tak dużo nie zrobiliście.
  • Odpowiedz
@Axoi: No cóż, generalnie można iść z deficytem na drugi semestr, o ile mieścisz się w limicie a przedmiot nie jest czymś co warunkuje wpis na drugi semestr(kiedyś takie były, teraz nie wiem). Co do przepisywania, jak masz więcej niż 3.0 to Ci dziekan przed rozpoczęciem semestru może przepisać, o ile napiszesz podanie odpowiednie. Jeśli dziekan się nie zgodzi to zawsze masz szanse zagadać do prowadzącego. Płatność za warunki odbywa
  • Odpowiedz
@Mephistofeles: Przerabialiśmy - to co jest w syllabusie plusz jakieś drógie tyle materiału. Na algebrze na przykład jakieś dziwne fakty o wielowymiarowych przestrzeniach eulidesowych.
@CichyGlosZTyluGlowy: Bardziej kierunek o ciepłowniach. Ja tam poszłam tylko przez mała różnice programowa z informatyką na pierwszym semestrze.
@CichyGlosZTyluGlowy: Jak na razie do egzaminu jest dopuszczonych 7 osób na 70...
@ortofosforan: KC. Pierwszy raz wykłada na AGH.
@Czaroslav:
  • Odpowiedz
jakieś dziwne fakty o wielowymiarowych przestrzeniach eulidesowych.

@Axoi: To nie są dziwne fakty, tylko podstawy :D. Też to mieliśmy, nie przejmuj się, nie jesteście poszkodowani. Przyzwyczaj się, trochę nauki i zdasz bez problemu - i nie mówię złośliwie, matematyka na tym poziomie to są naprawdę podstawy, w większości potrzebne do dalszej nauki.
  • Odpowiedz
@Axoi: akurat na pierwszym semestrze wszystkie kierunki różnią się minimalnie :P wszędzie analiza, algebra, fizyka, podstawy informatyki i / lub technologia informacyjna i pewnie grafika pod jakąś nazwą :)
  • Odpowiedz