Aktywne Wpisy
askey +388
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

mam_spanko +442
źródło: 1000087794
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@CichyGlosZTyluGlowy: Ale żeby 7 osób miało zostać?
@ortofosforan: A się nie zgadza... Cóż, chyba będę musiała tak działać, bo nasz starosta jest do niczego.
@Mephistofeles: Zrobiliśmy tak... Z dwa razy więcej niż jest w syllabusie?
@CichyGlosZTyluGlowy: Bardziej kierunek o ciepłowniach. Ja tam poszłam tylko przez mała różnice programowa z informatyką na pierwszym semestrze.
@CichyGlosZTyluGlowy: Jak na razie do egzaminu jest dopuszczonych 7 osób na 70...
@ortofosforan: KC. Pierwszy raz wykłada na AGH.
@Czaroslav:
@Axoi: jak Ty liczebników pisać nie umiesz, to jakim cudem liczysz na sukces na matmie? XD
@Axoi: To nie są dziwne fakty, tylko podstawy :D. Też to mieliśmy, nie przejmuj się, nie jesteście poszkodowani. Przyzwyczaj się, trochę nauki i zdasz bez problemu - i nie mówię złośliwie, matematyka na tym poziomie to są naprawdę podstawy, w większości potrzebne do dalszej nauki.
Komentarz usunięty przez autora