Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +28

Mogę zorganizować w połowie lutego "AMA - wywiad z ekskluzywną prostytutką"
Dziewczyna 26 lat - śliczna, od 8 lat w zawodzie. Wykonuje WSZYSTKIE usługi o, których facet marzy. Myślicie, że byli by chętni?
Wstępnie zgodziła się na wywiad. Muszę tylko dogadać z nią szczegóły, ponieważ bardzo ceni sobie swoją prywatność i tylko dwie osoby wiedzą kim naprawdę jest. Ja - przez przypadek (zobowiązałem się do zachowania tajemnicy) i jej Manager.
Jak wygląda ewentualne potwierdzenie wiarygodności AMA w Wykopie.
Od tego wszystko zależy.
@kAdi: Odpowiem Ci na to koło 23. W chwili obecnej muszę zmykać do swoich obowiązków. Jestem w pracy.
prywatność
@kAdi: Poznałem ją trzy lata temu na imprezie (coś w rodzaju bankietu). Była z jakimś fagasem koło 50-tki.
Wyszedłem na fajkę na taras, ona też paliła i zaczęliśmy rozmawiać. Od słowa do słowa umówiliśmy się na kawę na następny dzień. Kawa skończyła się w hotelu...była zajebista. Nie chciała mi powiedzieć jak się nazywa, skąd jest itp.
Uznała
źródło: comment_2Do3XcGdnkWZo4kAgR7SLn0eqHv5vjpb.jpg
Pobierz