Aktywne Wpisy
synadama +49
Miguelos +29
Z normalnie ubranej laski do worka na ziemniaki. No ale tak to jest jak teraz większość z nich waży ponad 60 kg, trzeba ukryć tłuszcz.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska
Proszę Was o radę. Mój znajomy, którego znam od lat, ale wyprowadził się jakiś czas temu z mojego miasta, przyjechał ostatnio w odwiedziny. W końcu poznałem jego żonę, z którą podczas ich wizyty spędziłem mnóstwo czasu. Od razu odkryłem, że jest to niezwykła kobieta.
Mój kumpel, jak się przekonałem z własnych obserwacji, jest totalną życiową ciapą. Nic nie potrafi sam ogarnąć, jeśli tylko ma jakieś sprawy oficjalne, totalnie przy nich wysiada, odkłada na ostatnią chwilę i ma przez to teraz wiele problemów. Na domiar złego większość czasu siedzi przed komputerem, jest dość gruby i męczy się przy wchodzeniu po schodach (w moich oczach #przegryw mocno). Zanim jeszcze poznałem jego żonę, zastanawiałem się, jak udało mu się w ogóle ożenić (teraz ~4 lata po ślubie).
Odwiedziny minęły nam na wspólnych spacerach we trójkę i zwiedzaniu miasta, a wieczorami, gdy Romek wolał oglądać pierdoły w Internecie, ja i Ania wychodziliśmy na papierosa, albo do sklepu. Cały czas gadaliśmy o literaturze, muzyce i kulturze ogółem, o wszystkim i o niczym. Czułem się, jakbym miał znowu 20 lat, poznałem bratnią duszę. Doskonale się rozumiemy i mamy podobne pasje. Gdyby nie Romek, bez wątpienia bym się w niej zakochał (a nie jest to łatwe po trzech zrujnowanych związkach). Z wyglądu 7/10, więc super opcja.
I tu pojawia się problem. Ania powiedziała mi, że czuje się strasznie samotna, że Roman nie dba o jej potrzeby. Mówiła, że byłem dla niej podczas wyjazdu wielką pomocą i będzie za mną tęsknić. Gdy wrócili do siebie, z drugiego końca kraju napisała mi, że bardzo odczuwa mój brak.
Co robić, Mirki? Znajomy totalnie nie zasługuje na tę kobietę. Przez 4 lata w ogóle się nie zmienia. Znam obie strony i uważam, że jego lenistwo i wygodnictwo niszczy ich związek. Po ślubie myśli, że nie musi się już o nią starać A ja jestem teraz #tfwnogf (ale nie #przegryw) i chciałbym tej kobiecie dać wiele...
TL;DR
#milosc #zwiazki #problemy #corobic
P.S.: Konto założyłem tylko na potrzeby tego wpisu, bo chcę zachować anonimowość. Proszę moderację o wyrozumiałość, niebawem je usunę. Imiona osób zmienione.
Nigdy się to dobrze nie kończy, bo zrobi z Tobą tak samo prędzej czy później i p---------e typu "Ty jesteś ten jedyny, Ciebie nie zostawię" można włożyć między bajki :)
Czyli k#rwencja o czym w sumie?
Hej karyna, choć pogadamy o kulturze, dobra loszka z ciebie ale strasznie mlaskasz do kotleta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Słabo, chyba sam nie wiesz o czym rozmawiałeś.
A co do wierszy i tym podobnym bzdetom.
To o czym rozmawia się w przypadku poezji? recytuje się?
trzeba mieć niezły kij w dupie i musi to wyglądać żałośnie.
Napisz jej żeby przyjechała, jak już będzie w drodze - napisz jemu żeby spadał. Potem pamiętaj o zabezpieczeniu.
Powodzenia!
Super pomysł bulwo!
dodatkowo; dostajesz pytanie i nawet nie potrafisz na nie odpowiedz.
Kim Ty k---a jesteś żeby oceniać czy
Ja p------ę xD. Wpis z cyklu - czy wypada r----ć żonę kolegi?
Nie, nie wypada i nigdy nie będzie, niezależnie od jakichkolwiek okoliczności.
Komentarz usunięty przez autora