@Miguelos: teraz ubierają się jak dziewczyny z lat 90, poczekamy jeszcze trochę i zaraz znowu będzie wyglad niczym z ibiza 2000, gotki, emo i wygląd Julki w czarnej skórzanej kurtce i niebieskich jeansach, kilka kosmetycznych update i mozna te same skórki znowu w grze zwanej życiem używać.
@Miguelos: Czy większość to nie jestem pewien, ale tak koło połowy to na bank. Dotyczy to też drugiej płci. To jest, k---a, dramat, jak ci młodzi ludzie, dzisiaj, są zatłuszczeni ( ͡°ʖ̯͡°)
Obie stylówki sa dość generyczne i wyglądają średnio. Ta z lewej w pewnym momencie zaliczyła takie przesilenie że spokojnie można było napaść na bank w takim stroju. Policja nie byłaby w stanie zidentyfikować później przestępcy xD Ta z prawej przynajmniej jest wygodniej ubrana
@puddin prawda, ostatnio jak przymierzyłam stare rurki, to się zdziwiłam jak mogłam nosić tak niewygodne spodnie. Takich szerokich jak dziewczyna ze zdjęcia nigdy nie założę, ale proste jeansy są super (。◕‿‿◕。) no i te najczęściej sztuczne skórki to też maskara, nie oddycha, ani nie grzeje
@Miguelos: Dla mnie ta po prawej jest bardziej normalnie ubrana. Wkurzały mnie już wszędzie te ramoneski u lasek. Zwyczajnie dłużej żyję na świecie i widzę, że praca moda z przełomu '90 i '00 . Ty tego nie pamiętasz i normą jest dla Ciebie 2015 bo tak zwyczajnie się przyzwyczaiłeś.
Przecież to wszystko jest proste do wytłumaczenia, za dużo 50 letnich facetów zaczęło zakładać rurki żeby wyglądać młodziej, modniej więc młodzi zaczęli zakładać szerokie żeby się odróżnić i nie wyglądac jak boomer
@Miguelos: Jedno co mi się w tej modzie ze zdjęcia po prawej nie podoba to zapach biedy i przymierzanych spodni na kartonie na bazarze, których nie chciałeś ale mama i pan sprzedawca zachwalali że ładne mimo że za duże, bo przecież na dłużej starczą :D
Obecne pokolenie nastolatków może nie ma takich flashbacków ale dla mnie to był gamechanger jak w tym 2010 czy 2012 roku mogłem sobie nareszcie kupić
@Miguelos: Panie, ja pamiętam czasy, gdy szczytem mody była zamiana szerokich ciuchów na wąskie. Ot moda, choć jak dla mnie to tutaj ta po prawej wygląda lepiej. Rurkowa moda doszła do absurdu i odbiła
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska
źródło: dsfrfew
Pobierz@Miguelos: Czy większość to nie jestem pewien, ale tak koło połowy to na bank. Dotyczy to też drugiej płci.
To jest, k---a, dramat, jak ci młodzi ludzie, dzisiaj, są zatłuszczeni ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Spotkanie ekspertów modowych uważam za zamknięte ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Miguelos: mhm 70 +
Obecne pokolenie nastolatków może nie ma takich flashbacków ale dla mnie to był gamechanger jak w tym 2010 czy 2012 roku mogłem sobie nareszcie kupić