Aktywne Wpisy

Gieremek +131
źródło: 1000013238
Pobierz
Greensy +143
Rozwiązanie na problemy tego świata
źródło: 1000069482
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000013238
Pobierz
źródło: 1000069482
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jakiś tydzień temu upuściłem sobie monitor CRT na tę stopę i nie powiem, trochę bolało. Ale nie spuchła, nie zmieniła koloru więc zacisnąłem zęby i wciąż hasałem niczym sarenka tu i ówdzie nie zważając na kontuzję. Straszny ból przy każdym kroku z czasem stał się po prostu bólem. Wczoraj zauważyłem, że przy najmniejszym nawet ruchu dużym palcem coś trze mi się w śródstopiu, w okolicy epicentrum jebnięcia tym klocem. Wciąż trochę boli, ale zauważalnie mniej. Czy ktoś wie o co chodzi? Muszę lecieć do lekarza czy opaska uciskowa i oszczędzanie jej wystarczy?
#pytanie #medycyna #bolimnienoga
Na pewno mirki to wiedzą. Mało tego, ja mam mentalny rtg i robię zdjęcie twojej nodze teraz. czujesz?
W stopie jest dużo małych kości - jak bolą to nie jest dobrze. A jak jeszcze ruszają sie w nietypowy sposób...
RTG nie boli. W przeciwieństwie do CRT :D
Zdjęcie zrobione (mimo oplucia jadem przez panią w rejestracji), kości są całe. Jedyne, co przykuło moją uwagę, to dwie jaśniejsze plamy w miejscu, gdzie ten nieszczęsny monitor mnie trafił (pic rel). Radiolog będzie dopiero koło 14 więc nic dokładnie nie wiem.
źródło: comment_dr29IQbQ8NQ2QKBrD5NUI0uNPpKMmbjs.jpg
Pobierz