Aktywne Wpisy
Jak czytam na co te dotacje z #kpo poszły i pamiętam, że drugi próg mnie wali w dupsko bez smarowania, a mam kredyt hipoteczny do spłaty i jednocześnie wykańczam mieszkanie to mnie r-------a od środka Jeżdżę ponad 25letnim autem, inwestuje pozostałości wypłaty w nadziei na lepszy byt za 10+ lat, a tu Zbynio z Tadzikiem składa wniosek i cyk! 500k na dywersyfikacje biznesu w postaci placu zabaw dla pimpków. Odechciewa

curiousboi +72
Znalazłem na strychu ponad 100 letnia maszynkę do landrynek po pradziadku, i tak k---a wpadłem n------y i wyszło mi xD chcecie spróbować?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#oswiadczenie | #czujedobrze | #rower | #spd
źródło: comment_cIBX3ndthMDmrx4n4bW0NDfWVtDT72pm.jpg
Pobierz@Konkol: Gdyby było inaczej, to można się martwić. Mierzyłem Shimano w sklepie 43 (taki noszę na co dzień) i był stanowczo za duży. Wobec tego szukam 42, ale za cholerę nie chcą się pojawić np. na allegro.
@HCLB: jak pisałem zero problemów z wypinaniem czuję się jakbym jeździł od lat w spd, teraz jestem na etapie wpinania na 1 razem :D
@avangarda: ja mam 40 akurat, które pewnie nie schodzą i pamiętam w Bikestacji kupiłam model, który w sezonie kosztuje 250 za 160 zł
źródło: comment_R21DAnJKb3qCeZ2abe1emjlz8P8DdCDX.jpg
Pobierz